fenris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ya sahilin bi iki sokak yukarısında böyle şövalye zırhları, korsanların kullandığı pistollerden filan satan bir yer vardı. bi kaç ay önce gezerken bulmuştum. şimdi arkadaşa tarif edecektim, tam yerini çıkartamadım :/. adını, yerini bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ama sorsak "hepimiz nerdüz, hepimiz istanbul çocuğuyuz" :P kimse bilmiyomuş yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 karaköyde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sahilin bi sokak yukarısında işte. O şeyden girince sağdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 olm ööle bi tarif ediyonuzki adam hediyelik eşya tükkanı diye karhaneye gidecek yanlışlıklan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yüzbaşıoğlu diyorsun ama kapandı orası fırın oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hadi ya... kısa zamanda mı oldu? bi kaç ay önce gitmiştim çünkü... neyse sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar