arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 müzik iyi de o klip BİRAZ in bloom olmuş. biraz derken bildiğin türk gibi çalmışlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Dun trtde izledimi sarilip opesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 arcane said: müzik iyi de o klip BİRAZ in bloom olmuş. biraz derken bildiğin türk gibi çalmışlar lel davulcunun Rafi olmasi hakkinda ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sdfsdf aynen video boyunca bıçak çeksin diye bekledim. buraya yazmadım forumda pek tutmadı dizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: asfdfg çirkin herifler ya JestersTear said: Özledim baya iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 başta yadırgadım sonra beğendim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 grup hakkındaki genel kanı hep öyle olduğundan dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya bu flört değil miydi okan bayülgen'e "analog kayıt yapıyoz dünyanın en iyi gruplarından biriyiz bizi hiç silklemiyürsün okan yhaa =(" diye mektup yazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ne farkeder abi, okan kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 özledim de sıçar gibi ses çıkarmasaymış eleman daha şahane olur gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar