nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 neden bu kadar pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bir şeye yaramadığından, upload yapamadığından vb. TTnet ten iyi diye kullanıyorum ama fiber gelse saniye durmam. Ratio filan yalan oldu, upload yapmıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 adil kullanım yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kampanyada girdim hesap ettim kârlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Adil kullanım adslde de aktif olarak uygulanmıyor pek . aman nazar değmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şansa bırakılmaz ttnet kız arkadaşım kardeşi için aldı, 2 ay yaz boyu kullanmak için. çekmedikleri kalmadı sonuçta ilk defa alıyorsan en temizi dasaaanın dediği gibi kampanyalardan faydalanmak. 2 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra kronik ttnet problemleriyle karşılaşırsan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dasaaa said: kampanyada girdim hesap ettim kârlı şu an olan kampanyası 10mbite kadar olan pakette 3 aylık 49 tl alıyor. Sonrasında normal fiyata dönüyor (99 tl) tabi 2 senelik sözleşme var. sıkıntı şurda ttnetin 8mbite kadar paketinin 25gb sınırlı olanı 54 tl. Tam benim istediğim paket bu fakat bu da uydunette yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şu hd kutu, modem, uydunet, tv li kapmayaya başvurduk bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aynı kampanyayı bende aldım.o kampanyadan önce 5 mbite 67 tl ödüyordum kablo tv bedavaydı sadece.şimdi wireless modem ,hd kutu ,112 tane kanal , 3 mbit kablo net 43 yada45 tl olması lazım.kampanya hakikaten overpowered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 işte tercihe göre değişiyor. 3mbit hiç işime görmez. diğerleri de bana gereksiz. :( keşke fiber olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 8Mbit ben de ilk çıktığı zamanlardan beri , henüz hiç kesmediler. Baya bir arkadaşım da bu şekilde. Hatta kesilen duymadım lan hiç ? Sizin var mı , sürekli olarak her ay 25gb+ olunca çat diye 1mbit e indirilen bildiğiniz ? (biriAdsl bu arada , ama fark etmez sanırım ttnet de olsa aynı olurdu ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 benim çok düştü hız. düşünce de 2 ay otomatik yükselmedi, arayıp yükseltmek zorunda kaldım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar