Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu uydunet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir şeye yaramadığından, upload yapamadığından vb.

TTnet ten iyi diye kullanıyorum ama fiber gelse saniye durmam. Ratio filan yalan oldu, upload yapmıyor alet.
Mesaj tarihi:
şansa bırakılmaz ttnet
kız arkadaşım kardeşi için aldı, 2 ay yaz boyu kullanmak için. çekmedikleri kalmadı

sonuçta ilk defa alıyorsan en temizi dasaaanın dediği gibi kampanyalardan faydalanmak. 2 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra kronik ttnet problemleriyle karşılaşırsan geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kampanyada girdim
hesap ettim
kârlı

şu an olan kampanyası 10mbite kadar olan pakette 3 aylık 49 tl alıyor. Sonrasında normal fiyata dönüyor (99 tl)

tabi 2 senelik sözleşme var.

sıkıntı şurda ttnetin 8mbite kadar paketinin 25gb sınırlı olanı 54 tl. Tam benim istediğim paket bu fakat bu da uydunette yok.
Mesaj tarihi:
aynı kampanyayı bende aldım.o kampanyadan önce 5 mbite 67 tl ödüyordum kablo tv bedavaydı sadece.şimdi wireless modem ,hd kutu ,112 tane kanal , 3 mbit kablo net 43 yada45 tl olması lazım.kampanya hakikaten overpowered.
Mesaj tarihi:
8Mbit ben de ilk çıktığı zamanlardan beri , henüz hiç kesmediler. Baya bir arkadaşım da bu şekilde. Hatta kesilen duymadım lan hiç ? Sizin var mı , sürekli olarak her ay 25gb+ olunca çat diye 1mbit e indirilen bildiğiniz ?
(biriAdsl bu arada , ama fark etmez sanırım ttnet de olsa aynı olurdu ? )
  • Yeni Oluştur...