Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yan bastım (aynı mekanda iki kız arkadaş birden sorunsalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben bi b.k yedim.. şimdi iki kız vardı biri ist de öteki kocaelinde
şimdi ben boş bulundum ikisine de sabancıdaki konser organizasyonuna davet ettim.. ikisi de gelecek..

NAPACAM BEN!
(yardım lütfen :()[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
kaç kendini kurtar şaka bir yana işin zor. Ancak kocaelindeki arayıp konsere ben gelemiycem hastalandım sende boşuna gelme filan yapaiblirsin. Birde erkekler yok mu erkekler bir kız neyinize yetmiyor...[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Mesaj tarihi:
öl olm sen delikanlı adamın iki kızla ne işi olur[signature][hline]Teorik olarak güzel bir kadın, bir şempanzeden daha az bir zekaya ihtiyaç duyar ve buna karşılık kimse onu topluma uymayan bir yaratık olarak değerlendirmez.
Mesaj tarihi:
said:
yevaud, 07 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
öl olm sen delikanlı adamın iki kızla ne işi olur

Dimi kimileri-sen- bi tanesini bile bulamazken :P[signature][hline]Allah kahr bela..
Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
Mesaj tarihi:
lol.. Bence de gözüne böyle giremezsin abso yengenin..
''Yengeeee! Diğer yazdığı çapkınlık akan yazılarına bak absonun..''[signature][hline]Allah kahr bela..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
Birini satacaksın başka yolu yok. Ayrıca tek eşliliği öneriyorum :)

Sabahtan beri 2 - 3 tane eş isteyen adama darbe yaptıLar herhaLde :P

Konuya geLince ; 2 kızı idare edebiLecek kadar akıLLı ve erkek isen , ikisini de koLuna takabiLecek kadar da erkek oL[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
hayır zaten bu arkadasın bu baslıgı acma nedenı sorununa cozum bulmak degıl
cunku hıcbır akıl sahıbı aynı yerde ıkı kısıye soz vermez hadı bu arkadasın aklı evvel bırı oldugunu varsayalım gene bu buyuk bır sorun degıldır gelemeyecegım hastayım evımı su bastı annanem kanser oldu vs dersın gecıstırırsın
ee pekı bır ınsan neden boyle bır baslık acar?? tabıı kı aynı anda ıkı kız ayarlayabılıyorum ıstersem uc bes ona kadar yolum da var ve ustune ustluk bunlarlarla bırbırlerıne fark ettırmeden aynı yerde bulusabılecek kadar da kendıme guvenım tam, eger kı fark etseler bıle benı terketmemek ıcın bır ıkıncı kısıye dunden razı olacak sekılde kole ettım hepsını kendıme, o kadar da yakısıklıyım yanı benı duyun patı halkı demek ıcın.
neyse derdıne care adı altında vah vah dıyecegımıze dırek arkadasın ıstedıgı gıbı cevaplarımızı kralsın babacum ıdolsun babacum ekolsun babacum bızede ogret nasıl yapıyosun seklınde de atabılırsınız kolaylık olur

haha[signature][hline]waiting for the twelfth
Mesaj tarihi:
:p Bilmiyorum artık bazen dışarıya öyle gösterip te peki hanım sen iyisini bilirsin hanım diyenlerde olur..[signature][hline]Allah kahr bela..
  • Yeni Oluştur...