Reyna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kaçta başlıyor bugün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 5'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 MLG 5pm @ http://www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 turnuvada bütün zergler dökülüyor ya. güvendiğimiz son kale bi nestea vardı o da düşmüş gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Losers' bracket'ta devam ediyor Nestea: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Providence#Championship_Bracket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 red stream boxer vs leenock. coming up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 MLG oldu mu coşuyor Boxer. Edit: Niye elevator yapıyorsun yahu o durumda, git expoyu öldür. 5 kere aldığı maçı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenock ne keyifli tokatlanır şu yanaklara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Boxer'ın çoştuğu falan yok..Boxer coşmayı bırakalı çok oldu takılıyo.Adama habersiz para bile veriyolardır belki gel şuraya kaçıncı olucagın önemli degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 boxer bitmis abi artık adam iplemiyor heralde nerde o microlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Eternal said: Boxer'ın çoştuğu falan yok..Boxer coşmayı bırakalı çok oldu takılıyo.Adama habersiz para bile veriyolardır belki gel şuraya kaçıncı olucagın önemli degil diye.Çok iyi başladı maça. 3-4 tane salak hata yaptı ve yenildi. Kıl payıyla yenildiği adam dünyanın en iyi 2. zergü şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Eternal said: Boxer'ın çoştuğu falan yok..Boxer coşmayı bırakalı çok oldu takılıyo.Adama habersiz para bile veriyolardır belki gel şuraya kaçıncı olucagın önemli degil diye. aynen aynen adam artık marka olarak çagırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 boxer bu saaten sonra anca don olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 _Spartacus_ said: Eternal said: Boxer'ın çoştuğu falan yok..Boxer coşmayı bırakalı çok oldu takılıyo.Adama habersiz para bile veriyolardır belki gel şuraya kaçıncı olucagın önemli degil diye.Çok iyi başladı maça. 3-4 tane salak hata yaptı ve yenildi. Kıl payıyla yenildiği adam dünyanın en iyi 2. zergü şu an. WUT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 1- Nestea 2- Leenock Anlamayacak ne var çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenocka gelene kadar daha çok adam var sırada ilk 3e giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 2 yerine 22 falan yazıcaktın heralde?leenock kim abi allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Leenock'u tanımıyorsanız yorum yapmayın lütfen. Leenock Nestea'den sonraki en iyi Zerg şu anda. TvZ konusunda Nestea'den de daha iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yoo tanıyorum ben.muhtemelen sen nestea ve leenocktan baska zerg bilmiyosun ki 2 kisilik bi en iyi zerg listesi yapmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu arka planda çalan şarkıları nerden bulucaz ya. arada güzel olanlar var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 losira da ii ya sanki leenock dan daha ii gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Lorrotar said: yoo tanıyorum ben.muhtemelen sen nestea ve leenocktan baska zerg bilmiyosun ki 2 kisilik bi en iyi zerg listesi yapmıssın.Yaparım devamını. En iyi iki Zerg dediğim için daha fazlasını yapmama gerek olmadığını düşündüm. GSL'de izlemediğim tek bir maç bile yok. Dünyadaki bütün üst düzey Zergleri tanıyorum. Sense Leenock'u ve diğerlerini sadece ismen tanıyorsun sanırım. Son Code S'te çeyrek finale kalan tek Zerg için 2. denmesine bu kadar tepki vermen de bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 losira stephano drg idra fruitdealer coca kafadan daha iyi bence ki başarı olarak da öyle bencesini geçersek.daha vardır belki de aklıma gelmiyo.codea zerg oyuncusu yanı leenock dedigimiz cocuk.son code s de çeyrek finale kaldı diye küt diye en iyi 2. olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 said: losira stephano drg idra fruitdealer coca kafadan daha iyi benceTamam, tartışmıyorum. Dalga geçiyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben tartışmam artık zaten merak etme.her zaman haklı mı olur arkadas bi insan inanilmaz yani.1 kere bi oturur düşünür ulan bu karşıdaki ne diyo acaba diye.böyle bir ukalalık yok her topikte her tartışmada her yerde.argüman sunmadan paso eleştir bişiler yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar