hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Şimdi şöyle. Grup mrup kuralım dedik. ergendik. özendik. şaka maka. grup kuruyoruk biz. böyle sexsi bir davulcumuz, acayibinden bir gitaristimiz, kendini bir boğ sanan bir de vokalimiz var. şöyle groove metal tarzı bir şeyler çalalım. gülelim eğlenelim diyoruz. hazır stüdyo falan da var. yıllık kelle başı 40 liraya. ama işte. 1 aydır arıyoruz basçı bulamadık bi tane. olsa da yesek. patiden çıkar elbet didim bi yazıyım didim. fena mı ettim. bi tepki verin laağn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 groove ve metal yan yana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 mahmut mu diyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.metal-archives.com/search?searchString=groove+metal&type=band_genre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yapmışsındır muhakkak ama yapmadıysan eğer garajda grup aranıyor ilanlarına falan bak oradan ekmek çıkar muhtelemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 SANA BASIVERMİŞLER HOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 küheylan msne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://www.garaj.org/ilan/588823/bass-gitarist-yok-mu-yahu ilan verdim abi. 1 kişi cevapladı. garibim onla da görüşemedik bi türlü. onun kendi ilanını da 7-8 kişi cevaplamıştı. kaçırdık kefali. neysem. basçı olmadan gireceğük provalara artık nabalım. ya da ben çalacam main riffleri falan. öhüy. ben aksini söyleyene kadar buradan gören herhangi biri bana ulaşabilir bu arada. iyi olur. istanbul/avrupa. stüdyo beşiktaşta. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar