Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 selam arkadaşlar. şimdi bana şöyle birşey lazım. bir bina yapılacak diyelim bunun taa drenajından anahtar teslimine kadar yapılan uygulamalar var hani. bu liste gerekiyor bana. zaman sırasıyla tabi. örnek teşkil edecek. varsa elinde olan falan bana bir örnek verirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aradığın şeyin adı "şantiye el kitabı" direk bu şekilde ara pdf olacak. olm msn'den direk sorsana sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aylar önce konuştuk msnden ekleştik bi daha da haber alamadım senden. buradan öm attım noldu bizim kuşyuvası dedim cevap da atmadın hiç dedim heralde duygularımla oynayıp terkedip gitti. :( (abi msj atsana bi bilmiyorum hangisisin :D fasdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar