Matis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 selamlar, şu sıralar akıllı telefonlar arasında yüzeysel incelemelerde bulunurken. sony ericsson'a ait xperia arc modeline rastladım. Tasarımı mütiş hoşuma gitti. Kesinlikle bu cihazı almalıyım diye düşünürken xperia arc s modeli çıktı (çıkmak üzere) arc S modelinde neredeyse en belirgin fark olarak işlemci hızının 1.0 ghz den 1,4 ghz çıkmış olması. diğer özelliklerinde öyle aman aman bir değişiklik yok gibi. Muadileri çift çekirdek sunarken arc S tek çekirdek. Acaba durum böyle olunca 1,0 ghz olan modeli ile 1,4 ghz olan modeli arasında hız olarak çok bariz fark yaratabileceğini düşünürmüzünüz? SE yeni modelin %25 hızlı olduğunu söylüyor.(muhtemelen minimum kullanım standartına göre verilmiş bir rakam olabilir) Buna değer mi? sonuçta çift çekirdek değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Şurda yazılana göre daha hızlıymış Arc'tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben de arc almayı düşünüyordum, yakın çevrem çok israr ediyor iphone 4 diye. Durdum ben de - bekliyorum birz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O kadar hızlı işlemci gerektirecek bir uygulama ne gördüm ne duydum. Ha ekranı kamerası vs daha iyi derseniz ona bişey demem ama sadece işlemciyse fark ben ucuz olanı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yakın çevreni dinlemeni tavisye ederim , ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar