waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 evet bilen varsa yardimci olabilcek varsa sevinrim çok[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kasete mp3 ol diyon oluyor ama kasetce konuşman lazım:P Önce kasetten bilgisayara çekecen oadan *.wav halinden *.mp3 e çeviricen www.Download.com dan arat mp3 diye bulursun tabi depremde kopan kol kadar kablolar düzelirse:) Kasetten bilgisayara çekmek için bilgisayarın Microphone in kısmına kasetçaların Phones out unu bağlıcan[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hmm fena kablo lazım yane peki daha kısa yoldan biyere gidip abi al bunu çek cdye ver diyebilceğim bi mekan varmi[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 o kablolar yazıcıoğlunda 2 milyona falan bulunuyor zaten. ama benim bir sorunum var, çekim çok kalitesiz oluyor ve 1 dakikanın üzerinde kayıda izin veren bir program bulamadım. hepsi shareware ve limited edition'larında 1 dk limit var. [hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 23 May 2003 09:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne diye geçiyor o kablolarin ismi[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Crackle! (çok ayıp)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 once yaziciogluna yada sirkeciye gidiyor, 2 tarafida kucuk jack olan kablolardan istiyorum diyosun, en bilindik kablo kulaklik cikislari falan, sonra bunun bir ucunu walkman e diger ucunuda bilgisayarin line in´ine takiyorsun, kasedi takip play diyor ayni andada windows sound recorder dan record inputu line in secmis olarak kayida basliyorsun, sonra ister save as, diip ordan format degistiriyorsun yada download.com dan guzel bir wav to mp3 converter cekiyorsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 eger wav ı mp3 yapan prog ıstıosanız google dan wav to mp3 yada mp3 to wav die aratın ben ole bulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kasetten nasıl yapıcan kı ılk once kasede bır cdye cek ondan sonra arkların dedıklerını yaz umarım yanlıs anlamamamısımdır bırde rezıl olmıyak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar