Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Elimde 16gb Sandisk marka bir usb bellek var(daha da yeni aldım 1 ay falan oldu). Ama sorun şu ki bayram önce canavar gibi çalışan bellek aniden hiç çalışmamaya başladı. Daha doğrusu hangi bilgisayara takarsam takayım, belleği aç yada F: üzerinde sağ tıklasam bile bilgisayar donuyor. Bellek üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum. Virüs olabilir dicem ama taramaya çalıştığımda virüs programı yanıt vermiyor, ama bütün donmalar belleği çektiğim anda geri geliyor. Bilgisayarım kısmındaki denet kısmından format atmayı denedim. Cmd ile format atmayı denedim ama yine hepsinde olduğu gibi donma yaşıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Yoksa hiç çözemem mi? Atıp yenisi almak mı lazım?
throine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 usb portlarını iptal mi ettin ne yaptın? bios'tan bak istersen?
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 usb portları çalışıyor, biostan load user defaults yaptım ondan sonra tekrar denedim ama olmadı. İlk 5 saniye okur gibi yapıyor ama sonra kilitlenmeye devam
Öne çıkan mesajlar