Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Size sesleniyorum :) bu gece 01:00'de otobuse biniyorum, sabaha oradayım; isterseniz bi bulusalım geyik vs, ceviririz, denize gireriz falan :) [Bu mesaj Peradur tarafından 07 July 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Upper... Kimler var bizden Alanyada?? 10 Ekim Pazar günü saat 14:00 da Alanyada olacağım... Birde ucuz Otel-Hotel-Motel bilen varmı?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Abi bari antalya yazsaydınız. Alanya yuh. Kaç kişi yaşıo ki orda kaç kişi pati olsun :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tabii :) Yarışıda ben düzenliyordum gerçi...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ne var ki, antalya alanya arası 150 km bişi.. Bisikletle gidilmez mi?[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gidilirde 1 günü bulur. Ben heryaz alanyadayım.Albüme bak oraya yeni bitane hatıra koydum alanyadan :D Yazın olsa yaşatırdım seni orda :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Out... İzlemek isteyen arkadaşları Pazar Günü 14:00 da bekliyorum Kalenin oraya :)
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ne yarışı yaw?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bi anda içimde ümir oluştu . Var mı pati alanya'da . Bir alanyalı olarak merak ediyorum :D Hep kendimi burda tek sanıyordum ama 2004 te birileri varmış ( arama yapayım belki bir şans çıkar dedim çıktı :) ) . Var mı alanyalı patimiz ?
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 5 yaşından beri her sene giderdim, bu sene gidemedim :( konaklıyı, kaleyi, belediye çay bahçesini, sahil kenarını, gecesini, gündüzünü, herşeyini çok özledim :( manavgatıda özledim :( dünyanın en güzel şelalesi var orada :)
Öne çıkan mesajlar