LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Çok sevdiğim bi grubu en sevdiğim şehirde 20 milyona dinlemek... baya güzel bir olay.. amaaaaaa....ilk olarak berbat yer.. 5 milyona bira.. 5 milyona su...(OHA) kapıda bekleyen adamın laf eden bi kadın müşteriye "sus senin ..." die baırabilmesi?.. bara girişte (zorla) bırakılan çantaların (zorla) 3 milyona geri verilmesi.. bar sahibi ayrı bir ayıydı.. çıkarken milleti omuzlayıp geçenler . onlara laf eden ben.. sonra çıkıştaki 10 tane short swordlu tipler.. pes. simirna (yazılışını bilmiyorum) organizasyonu tanıyan yada ulaşılcak adresi bilen bir ivarsa lütfen söylesin.. bir konser bu kadar berbat edilir.. farklı düşünen varsa söylesin lütfen.. (ama gruba lafın yok onlar güzeldi :D )[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Aynen ileticem söylediklerini :)[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çok havasızmış sanırım[signature][hline]Çarşanbadan sonra askerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 wala lethe mesajını alamadıgıma uzulmustum en basta konseri icin cep telefonumun kapalı olmasından dolayı. Ama bu yazdıklarını okuyunca salla diyesim geldi...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet havasızdı, şahsen kustum oraya buraya :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 üst kat iyi gibiydi en azından boştu.. bide 10 saniyede bir arkamdan adam geçmeseydi :P. huylanıyorum kardeşim sürtünmeyin ya...![signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 izmirden şimdi antalyaya döndüm süper bi konser oldu herşey çok güzeldi bütün elemanlarla omuz omuza fotoğraf çektirdim (artisliğimide yaparım hoaeh) muhabbetimide ettim ohh.. hiç beklemediğim bi şekilde inner silence ve panic çaldılar mest ettiler hepimizi herşey süperdi metboy ipnesinede ayrıyetten teşekkür ediyorum iyi ağarladı sağolsun :)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=4055=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh [Bu mesaj Othranx tarafından 07 Ekim 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Othranx tarafından 07 Ekim 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 othranx senlede doğru düzgün konuşamadık filan neyse bidahaki sefere inşallah ..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 konusuruz ya,nası poz=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 poz iyi ya ne zaman çektirdinki bu fotoyu ben çantaları aldıktan sonra yakalayabildim adamları anca ;)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben de çantaları baya geç aldım,rahat oldu almak=) hatta full imzalı bir atletim var=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 abi en iyisi sebastian bach konserinde buluşalım biz heahae konser stickysi ne yazdım[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bkz. Anathema kimdir nedir bilmeyen insaların bulustugu yer Bkz. Clubber genclik anathema dinlerse ne olur Bkz. Cehennem atesi dunyada olsa ne olurdu Bkz. Avrupada 100 kisiyi onune toplayamayan grup turkiyede nasil kral oldu Bkz. Anathema da pogo yapan weletler ordusu ilk olarak nerde toplanmıştır Bkz. Cok biliyorum karizması yapan tipler[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: ReBeL, 07 Ekim 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Bkz. Anathema kimdir nedir bilmeyen insaların bulustugu yer Bkz. Clubber genclik anathema dinlerse ne olur Bkz. Cehennem atesi dunyada olsa ne olurdu Bkz. Avrupada 100 kisiyi onune toplayamayan grup turkiyede nasil kral oldu Bkz. Anathema da pogo yapan weletler ordusu ilk olarak nerde toplanmıştır Bkz. Cok biliyorum karizması yapan tipler kime neye bu laf şimdi ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arkadaş kr@l işte herşeyi çözmüş[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet anlıyoruz seni harikasın![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Eheh arkadas gıdemedı dıye ıcınde kalmıs galiba Bknz: kıskanmadurumları, lame hareketleri vs... Hmm Anlıyorum. Geçer yawrum yakında korkma[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar