mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 https://twitter.com/#!/chemedya şu eleman fenerbahçe muhabiri. birine "Kevin Durant'in kendi aciklamasi var. Sefolosha'nin oldugu takimda oynamak isterim diyor." yazmış. heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nba dün gece patlayınca baya oyuncu akacak. olan cska gibi takımlara olacak. vasat takımlar 1-2 oyuncuyla dişe diş oynar artık ahha. ARTIK AMERİKA TAKİP ETSİN AYARLASIN SAATİNİ BASKETBOL İZLEMEK İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 cskanın yarısı olsak başarıdır yalnız herifler ne takım yapmış abi ahahaa harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Masquerade said: ARTIK AMERİKA TAKİP ETSİN AYARLASIN SAATİNİ BASKETBOL İZLEMEK İÇİN. abi harbiden ya, imzam değişiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Dwight Howard'ı da isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 of gelsin herkez türkiyeye türkiye ligini nba yapalım :P nasılsa klüpler bol para vermeye alışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Masquerade said: ARTIK AMERİKA TAKİP ETSİN AYARLASIN SAATİNİ BASKETBOL İZLEMEK İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kevin Durant'in geleceğini hiç sanmıyorum adam şu haliyle cm'deki buglı oyuncular gibi, hangi takıma giderse şampiyon yapabilir o yüzden Fenerbahçe'den önce teklif gönderecek bir sürü kulüp olur ve bence nispeten Amerika'ya daha yakın bir societysi olan bir yeri düşünür gibi geliyor. Gerçi son dünya şampiyonasına geldiğinde bende çok ılımlı bir insan olduğuna dair bir etki bırakmıştı ama bakalım : ) Yalnız Avrupa'da da oynasa kim tutabilecek ki bu adamı hiçbir savunma sistemi geçerli olmuyor adama. Uzak alınırsa mesafe tanımadan deli gibi şut sokuyor yakın alınsa zaten Avrupa'da onun kadar atlet oyuncu yok birebir savunacak, yardım savunması olursa oyun görüşü yüksek. En son bir yardım maçında 24 asist yapmıştı lol. Ben ortalama 33 sayı diyorum o da periyotlar 10 dk olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Arkadaşlar takım?isim?hö? template ini beşiktaş için ayırdık, orjinal olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işe yarıyor ama nolur bi oyuncu da biz alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kevin mı yuh kupayı kd geldiği gun eline tutustursunlar tek basına siler supurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Doğuştan Fenerliymiş zaten, hatta babam ve onun babası da ailecek Fenerliydik diye de röpörtaj vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar