postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 var oynamamak :) bundan güzel caremi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ee kurtulamıyoz işte bu devirde düşmanın varsa uo öğretceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: legandary, 07 Ekim 2004 21:55 tarihinde demiş ki: herkes en iisini yapmak ister ama kimi imkansızlıktan kimi bilgisizlikten yapamaz bunun için elimizde olan kötü serverların en iisi ile idare edicez başka çaremizmi var :) bu sözlerden imkansızlık tarafı cok hosuma gittide.. bilgisizlik olayı pek olmamış.. bilgisizlikten yapamayan yokki.. bilgiye bakmıyor bu işler.. adamda çene var gidiyor şirkete sponsor buluyor. veya cafe deki adama soluyor abi su ana makineden bi server acak.. acıolar.. imkansızlıga geliince. tam benim olay :D valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bilgisizlik derken elinde her imkan var fakat bilgisi yok öle etrafdan derme çatma scplerle bişiler yapmaya çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 derdini tam olarak anlayamadım ama staff yetkililerinin isimlerinin Gm XxX değilde Cons XxX Owner XxX vs yazmasını istiyorsan ; Fix.scp adlı scripte birkac degisiklik yapıcan.. [events gmfix] On=@Click if () findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal message DiaBLo's World Staff endif if (strmatch('','diablo')) sayua 0515,0,0,0 Owner else message Owner endif return 1 On=@DClick if () title DiaBLo's World Staff Member elseif strmatch('','DiaBLo's World Staff Member')) title endif gibisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu nbl scpleri icin.. gmfix falan :D ayrıca sen account diablo flan demısınde tek tek tum staffı mı tanıtacan.. accoun.plevel daha uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla sorma sadece bana özel ondan account diye belirtmistim :p zaten benim deneme tahtasi yaptıgım cici serverımda sadece bir tane staff oldugundan plevel la falan ugrasmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ULAN SİZİ VARYA KAMPA TOPLAYIP KURŞUNA DİZMEK VAR HAZIRCI VE SABIRSIZ HERİFLER. http://forum.paticik.com/view.php?id=91719 1 TANE VARKEN 2.Sİ NE ?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: postaci, 07 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki: yok sakın yanlis anlama benim tarzım değildir alay etmek ne bilim nebula hayranısın diye söledim hazır nbl scpleri var işte orda ver elini Silencer de anlaşın ne bilim yapin öyle birşeyler espirik sıçtıın tebrikler :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar