cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arkadaşlar bir acc ye .setprivyaptığımda sadece adı görünüyor yaninda hiçbirşey yazmiyor yanliz bir player account oyundaysa onu yaptimda oluyor birde atiyorum counselor ahmer yaziyor .gm yazdinda yaninda gm ahmet yaziyor bunlari nasil düzletecem nebula scpleri var staff.scp tinde bişielr var ama pek anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nebula scplerini başka scplerle çorba yapmadıysan böle bişey olmaz bi adama plevel vermek istiyorsan oyun içinde .serv.account accountadı plevel 02 mesela bunu kullan konsoldanda account accountadı plevel 02 bunu kullan bi sorun olmaması lazım plevel sıralamasını biliyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ayrıca birşey daha belirtmek istiyorum oyun içinde ek bir event yazmadan owner admin vs yazmaz counselor seer ve gm yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Usta sen bence git Silencere ortaklık falan teklif et kasma bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dimi postaci legendry msn varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok sakın yanlis anlama benim tarzım değildir alay etmek ne bilim nebula hayranısın diye söledim hazır nbl scpleri var işte orda ver elini Silencer de anlaşın ne bilim yapin öyle birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nbl scp si olması yetmiyor yauf.. herkeste dolasıyor nbl scp si.. orta 1 cocuguna oyuncak oldu.. millet oyun oynamıyor oynayanlara nbl scplerini editleyecem die ugrasıor.. ee az oncede belirttim millet oyun oynamıyor.. kime scp yazılıyor o zaman.. baya bi nbl scp si doldu ortalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nbl scpsi olması tabi yetmiyor ama olması çok güzel bişey öğrenmek isteyenler için ne güzel bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet altına cizgi atayım OGRENMEK ICIN.. server acmak için deil.. su anda o kadar cok lamer varkii server açan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ama açılan o ezik serverlardan bazıları kendini geliştirebildi bölece ne güzel serverlarr ortaya çıktı herkes seçim yapmaya başladı ve kendisine en uygun gelen serverda canı sıkılmadan zevk alarak oynamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu dediklerin hangileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 isim vermeye gerek varmı uo server listesinde birçok isim var ve o serverlarda oynayan kişi sayısıda baya çok bir tek servera 1000 kişi girmek için yarışırken şimdi kitle büyüüdü ve serverlarda çoğalınca herkes doru düzgün oyun oynayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 herzaman diyorum türkiyede her şey sı nır lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tabiki öle ama sınırı hiç zorlamamakda ii olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bir çok insan bu oyunu neden bırakıyor ve oynamama kararı alıyor sende iyi biliyorsunki garantisi yok açılan serverların 3 ay kasıyorsun cafelere verdiğin parayamı yanasın zamanınamı yanasın enayi durumuna konduğunamı yanasın biz iyiyiz kesin bir senelik sözleşmemiz var diyorlar üç ay sonra güm diye bir ses cıkıyor Diablo oynuyorum valla sorunum yok :) online hemde uo da aldığım zevkin on katını alıyorum belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben diabloyu oynadım ama hiç bepenmedim açıkcası adam akıllı bi uo serverı olduktan sonra hiç bi oyun oynamam sabah akşam uo oynarım oyun yapısı çok süper :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 birde online oyna bak nasıl zevk alırsın görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o oyunda hero editor var arkadaşlar kasmadan herşeye sahip oluyorlardı bi ark soul stone editleyip diablocular arasında efsana olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 biliyorum ama onlinede o editler gecmiyor :) neleri var bir görsen level 99 um itemin hatti hesabı yok ama genede yatiyor insan manyak birsey ya :) neyse uo bölümü diablo bölümüne dönmeden kapatalim konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ne super serverlar varya ?? 10 tane guzel varsa 50 tane lamer adını duymadıgım serverlar var.. ayrıca kişi kendını serverı tamamen acarak geliştiremez. otursun evınde ogrensın once. sonra geri kalan bugları actıktan sonra temızler.. adam daha nbl scp sinden Nebula yazısı sılmeyı bılmıyor.. 150 doları bulan alıyor bi dedicated oldu bitti ye geliyor.. bide 3 5 adam topluyor mahalleden.. topladıgı adamda " sesli harfler a e ı i o ö u ü " diyor.. cıkıyor okuldan geliyor pg bakıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 chernobel haklısın aksini iddia etmiyorum ama şöle düşün 1 tane veya 2 tane güzel server olmasımı ii yoksa 40 serverdan 10 tane kayda değer server olmasımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Chernobel, 07 Ekim 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ne super serverlar varya ?? 10 tane guzel varsa 50 tane lamer adını duymadıgım serverlar var.. ayrıca kişi kendını serverı tamamen acarak geliştiremez. otursun evınde ogrensın once. sonra geri kalan bugları actıktan sonra temızler.. adam daha nbl scp sinden Nebula yazısı sılmeyı bılmıyor.. 150 doları bulan alıyor bi dedicated oldu bitti ye geliyor.. bide 3 5 adam topluyor mahalleden.. topladıgı adamda " sesli harfler a e ı i o ö u ü " diyor.. cıkıyor okuldan geliyor pg bakıyor.. Doğru söze nehacet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: legandary, 07 Ekim 2004 21:49 tarihinde demiş ki: chernobel haklısın aksini iddia etmiyorum ama şöle düşün 1 tane veya 2 tane güzel server olmasımı ii yoksa 40 serverdan 10 tane kayda değer server olmasımı. o iyi dediğin 10 serverda yavaş yavaş dökülmeye başlar yazık ya bazen bakıyorumda geriye boşa kasmışım emeğede yazık herşeye yazık garantisi olucak yoksa bitmiştir ultima online başlamadan bitmiştir hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 herkes en iisini yapmak ister ama kimi imkansızlıktan kimi bilgisizlikten yapamaz bunun için elimizde olan kötü serverların en iisi ile idare edicez başka çaremizmi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar