Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bizim otelin müşterileriyle iletişime geçmem gerekiyor ve elimde yaklaşık 500 email adresi var. Bu emailleri en uygun şekilde nasıl yollarım? Gmail'den denedim bütün emailler geri döndü. Kendi domain'imden atmak istemiyorum çünkü kara listeye alınmaktan korkuyorum. Spam olayını ben de sevmiyorum ama bu tamamen kendi müşterilerimizi bilgilendirme.. En uygun şekilde bu işi nasıl hallederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bunu yapan şirketler var. Kendin direk atamazsın. Atsan bile junk a düşer yolladığın tüm mailler. Her mail sağlayıcının kendi kuralları var bu doğrultuda. Aynı kaynaktan maillere çakarlar hemen junk ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Epostaları 10'ar 10'ar parçala bir şekilde, outlook ile gönder. 500 Eposta email marketing firmalarına göre az sayıda olduğu için fazla para ödeyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Euromsg.net :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://mailchimp.com/pricing/ - bedava o kadar mail icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar