Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kuracağım Full RP server için David Eddings'in Belgariad Romanının haritasına ihtiyacım var. İnternette aradım yok galba. O yüzden staffıma katılacak WorldBuilderlara ihtiyacım var. 6 Kişi alıcam.Reklamlardan aldığımız paraları 6kişi arasında bölüştürücem.Ben para almıycam çünkü bunu para için yapmıyorum. Haritanın bi örneğini koyayım bari... Yardımlarınızı bekliyorum... Msn adresim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kendi projem olmasaydı sana seve seve yardım ederdim .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Black_Lupin, 04 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Kendi projem olmasaydı sana seve seve yardım ederdim . Yinede saol hoca desteğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 map gerçekten çok hoş umarım yardım edecek birini bulursun.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 İşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 abi map cidden cok güzel yaw hayran kaldım *! çalar * hehe işimiz bu nede olsa aehae[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bu romanın serisini okadar cok severek okumuştumki bitince nerdeyse alııcaktım[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Eet ondan sonra bide Maloryon serisi çıktı 5 kitaplık... Onuda okudur yapabilirsek felekat güzel bi shard olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 iyi güzelde herşey bu başlık ne ya sonra herkese arama yap dioruz tabi bulamazlar.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet güzel bir map beğendim anlasam yardım ederdim[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Hadescik, 05 Ekim 2004 17:22 tarihinde demiş ki: evet güzel bir map beğendim anlasam yardım ederdim En azından bunu demen bile destek sayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Map yapma hakkında topic'ler açılmış okudum fakat map'ı çizmen gerekiyor.Buda oldukça kasar. Eğer map yapamazsan şevkin kırılmasın güzel bir çalışma hayalgücünü kullanarak şehirleri felan değiştir. :) Hem büyük boyutlu bi patch olmaz ise server'a talep o kadar çok artar benden söylemesi.Normal haritayla oyna yeni şehirler felan yapabilirsin :) yada basit bir isim değişikliği.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 son günlerde çok fazla yoğunluk içinde olmasaydım 5-6 günde tüm haritayı hazırlardım ama şimdi el atsam 2 aydan önce bitiremem elimde olsa yardım ederdim ama şunu da berlirtmek istiyorum ki sadece harita ile server kurmak kar değil...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Harita Gerçekten Çok Güzel Ama ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya yapsam çok güzel fikirlerim ama olucak merak etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Çünkü türkiye Full RP bi servera hasret kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Madem boyle bişi yazdın bende biraz ekliyim ... FRP Coming soon diyorum...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Ekim 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 doğru sölüyorsunda türkiyede bu rpyi yapıcak adamlar nerde iki gün yaparlar üçüncü günü tekrar baslarlar hadahuduya millet olarak böyle yaratılmışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: postaci, 06 Ekim 2004 17:25 tarihinde demiş ki: doğru sölüyorsunda türkiyede bu rpyi yapıcak adamlar nerde iki gün yaparlar üçüncü günü tekrar baslarlar hadahuduya millet olarak böyle yaratılmışık Çok emin olma :) derim sana[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hangi millette gördün sen anaya bacıya küfür edildiğini sadece bizde var bu gevur diye nitelendirdiğimiz insanların ettikleri küfürler bile kibar bizlerin yanında .ok kafa diyor bizde güler geceriz küfür değildir bu bizde illa ana bac girecek işin içine adamı kesersin yedi sülallene başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ne demek istediğini biraz daha acarsan sevinicem . Cunku bişey anlamadım :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Diyorumki Ana Baci küfür eden tek millet biziz bizden baska hiçbir millet anaya baciya kufur etmiyor diyorum böyle bir ülkede nereye kadar rp yaparsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bende sana diyorumki . Ne kadar kufurbaz bir millet olursan ol eğer biraz Rp biliyosan ki mutlaka tahminimce bu oyunu oynayan %75 lik kesim Rp biliyordur . Mutlaka rp dede kufur olduğunu ve nerede yapılması gerektiğini biliyordur...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Black_Lupin, 06 Ekim 2004 18:06 tarihinde demiş ki: Bende sana diyorumki . Ne kadar kufurbaz bir millet olursan ol eğer biraz Rp biliyosan ki mutlaka tahminimce bu oyunu oynayan %75 lik kesim Rp biliyordur . Mutlaka rp dede kufur olduğunu ve nerede yapılması gerektiğini biliyordur... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Üzülerek UP Yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar