kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bir zamanlar böyle bir hap reklamı görmüştüm insanın iştahını kesmeye yardımcı olan haplar böyle haplar sağlıklımıdır ? acaba ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kesin sağlıklı değildir. Doğaya aykırı şeyler bunlar ;)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu gibi haplar bağımlılık yapabilirler kullanmayın. İçinde bulunan maddeler insanın iştağını kapatıyor ve bir süre sonra insan bu haptan kurtulamıyor.[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya neden bizde adam gibi bünye yok ya neden benim metabolizmam yavaş çalışıyor allahım deliricem.Ne yesem kilo yapıyor bu kadar mı olur ya bu nedenle zayıf olup kilo almak isteyenleri dövesim gelio çok pis.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Spor yap spor bak en güzeli ;) Emin ol işe yarar... Tabi onun için biraz zaman yaratmak gerekli maalesef[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Valla kendimi bildim bileli 70 kiloyum , ne yukarı ne aşağı *Ortamdan kaçar*[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hapları almadan önce requiem for a dream i seyretmeni öneririm :P gerçekten kesin izle tam bu konuyl alakalı[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 olmuyor hocam spor yapınca daha fazla yiyesi geliyor insanın spor kesinlikle çözüm deil böyle olaylarda ulan geçen sene 16 kilo verdim azimle .. veremiyorum şimdi delircem ha noldu o 16 kilo oruç tuttuk yaptık bir hata ne iştah kaldı ne bişey .. bir daha tutmucam zati.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hap kullanmayın hele öyle iştah miştah muhapetine hic kullanmayın dogal yoldan kilonuzu verin.eger öylede yapamıyorrsan git diyetisyenlere onlardan bilgi al . ama sakın hap kullanayım deme.ileriki yaşlarında beklenmedık hastalıklara gebe olaıblır.ayrıca arkadasın dedıgi gibi bagımlılıkta yapabılır .
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Requiem for a Dream konusunda katılıyorum. Bunu izleyin, haplara dokunmaya korkarsınız zaten :) Bu haplar artık doktorlar tarafından bile verilmiyor pek. Yememenin yolu, yememekten geçiyor. Başka şeyleri boşverin :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bide mitsubishi diye bişi duymuştum :D bu hap insanın günde 2 kilo vermesini sağlıyomuşş tabi bunların hepsi şaka ne demiş atalarımız Asla kimyasal işine girmeyin yamulursunuz, delikanlıyı bozar :D :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: theKingpin, 07 Ekim 2004 18:34 tarihinde demiş ki: olmuyor hocam spor yapınca daha fazla yiyesi geliyor insanın spor kesinlikle çözüm deil böyle olaylarda ulan geçen sene 16 kilo verdim azimle .. veremiyorum şimdi delircem ha noldu o 16 kilo oruç tuttuk yaptık bir hata ne iştah kaldı ne bişey .. bir daha tutmucam zati. spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim ve düzenli spor yaparak, yediklerime de dikkat ederek (yemeyerek değil) korumayı da başardım, spor işe yarar ama sabırlı, azimli olmak, uzun süreceğini kabullenmek lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kesinlikle katılıyorum. Azimle sıkı çalışıldığı zaman kilo verilir. Benim kilo düzenleme şeklim: spordan sonra canımın istediği kadar yemek. Zaten kilo problemim yok ama sıkı bir antremandan sonra da 4 kilo falan verdiğim oluyor. Tabi bir günde bu kadar fazla kilo veremek için kondüsyon da gerekiyor. Ve verdiğim kilonun büyük bölümü zaten su. Her neyse, konuyu çok dağıttım ama özetle: Kilonuzla (yukarıya ya da aşağıya) oynayacağınız zaman en iyi yöntem her zaman doğal besinler ve spor'dur.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bogazını tutmak senin elinde bak bana 31. gün 1dk önce başladı benim için.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çok seviş çok zayıfla ..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bi hap bağımlılık yapıcak ve ben masada duran 2 porsiyon iskenderi yemicem... komik.. dfgdgjg[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Olm adı kylowhere bi kere, fason yani. Ayrıcaaa, sağlıklı mı, değil. Şu sebeple, bunlar mide aç olsa da açlık duygusunu yatıştırıyorlar, sen aç olmayınca diet yemeği bile yiyemiyorsun, gereken besinleri alamıyorsun, sora zayıflıyorsun ama 1- Sağlıksız 2- Hapı bıraktığın an şişersin. Adam gibi dietisyenle diet yapıcan en güzeli. Bir de fitness[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Öne çıkan mesajlar