Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethernet - Ip herşey tamam ama internet nerede?

Xayder

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 10dk önce başıma bu ilginç olay geldi bilgisayarı tam reboot edecekken microsoft tv/video hede hödö kartı bulduğunu söyledi üstelik ağ bağlantıları kısmında neyse reboot ettim windows bi güzel açıldı ama o da ne internet ile ilgili hiç birşey açılmıyor winipcfg den bakıyorum ip tamam gözüküyor fıstık gibi, ağ bağlantılarından o microsoft hede hödöyü çıkartıyorum düzelir heralde diye tekrar reboot ediyorum gene tık yok, virus girmiştir diyorum ad aware (6 kusur professional) - spybot 1.3(yada 1.4) - norton 2003 (full updated) bi kaç bişi buluyor spybot temizliyor norton ve ad aware birşey bulamıyor ardından system mechanic i açıyorum registeryde bişi vardır temizlesin boştakileri diyorum temizliyor bir kaç tane ardından start up managerdan bakıyorum başlangıçta neler açılıyor garip bişi yok farklı bişi yok neyse diyorum gene reboot atıyorum gene tık yok internet i yeniden kurim dedim Lan(network) fln diyip kurdum açmadı gene hiç bir yer reboot ettim gene tık yok bios a girdim onboard olan ethernet kartını fln disable ettim çünkü on board olanı kullanmıyordum gene baktım gene olmadı kafayı yemek üzereyim sabahın dört buçuğunda, sorunu anlayabilen veya çözümü bilen bir arkadaş var mı acaba?
mainboard: abit nf7-s 3 hafta önce fln en son bios update i yaptım
ethernet kart: realtek hede hödö
bağlantı türü: kablonet
işletim sistemi: win me build 3000
hmm gerekli olanlar bu kadar sanırım.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım onuda ama olmuyor pcde 2 hdd var 2sinde de win me var, şu an bozulmamış olan taraftan giriyorum dün steam ve webcam in driver ını yüklemiştim pcye ondan sonraki rebootda sıçtı :(
galiba gene format yolu gözüktü bana, norton ghost u kullanmayı iyi bilen birine ihtiyacım var öğrenmem lazım o olayı bilen varsa öms ile bana ulaşsın lütfen.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

onboard ethernet kartını yeniden enabled yap ve bi de onu kullan...
benim başıma böyle bişey gelmedi de, birgün durduk yere internetim gitti. allah allah 10000 saat boyunca ayar kastım denedim olmadı. ulan dedim aceba?
çıkardım kabloyu, onboard ethernet'e taktım. ta taaaaam oldu[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir firewall yüklü değil, hmm denim ama dediğim gibi 2hdd var 2sinde de win me yüklü. bahsettiğim internete giremediğim tarafta da aynı ethernet kartını kullanıyorum şu an internete girebildiğim tarafta da.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...