Iggy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 2 gb nvidia geforce gt550m cuda teknolojili ekran kartı. 6 gbram 640gb harddisk. i7 işlemci. 2ghz bang & olufsen icepower audio bazı n53slerin özellikleri böyle değil sanırım. ben aldıgımda böyleydi direk. şimdi bakıyorum netten bazıalrı farklı yazmış özellikleri. seri değiştirmişlerdir belki bilemiyorum. özellikler birebir budur. vatandan almıştım sanırım. garantisi vs duruyor olması lazım. evi biraz kurcalamak gerek. ---- ben hep sogutucuyla kullandım o yüzden hiç ısınma problemi yaşamadım açıkçası. pekte oyun oynamadım bu bilgisayarda. genelde desktopta oynuyorum. 4-5 ay önce almıştım. süper bi bilgisayar alana hayırlı olsun. imac almak istediğim için satıyorum, film ve grafik işleri için mace daha çok alışmıştım ona dönmek istiyorum. temiz imaclerle takasa girebilirim. 1800tl istiyorum. gittigidiyor üzerinden taksit yapabilirim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Yanlış anlama mesajını baltalamak için yazmıyorum yaklaşık 1 sene önce arkadaşıma aynı asus'un (aynı modelin) sadece ekran kartı gt430m olarak 1750 TL ye almıştık sıfırını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi yanlış anlamıyorumda başka bir modelden bahsediyorsun gelip :) napiyim onun fiyatı öyleyse aynı modelin ekran kartı başka bişey olanı dediğin zaman aynı model olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 pştt ilgilenin indirimde yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 buda gittigidiyor linki: gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 10% alıyordu sanırım gg 1662 - 166,2 = 1500e falan vercen yani foruma :P ekranı kaç inç bunun tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aynen öyle =) 15.6 inç ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 gg linkinde Ekran Boyutu :17" ve üzeri yazmışsın ondan bi an heyecanlandım 17+ mı acaba diye değilmiş :( 1440 ediyor hatta şuan foruma gg de yine kırmışsın fiyat valla güzel çok arada kaldım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ya ne laptop alacağınız. yatın uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dgghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Aynısının 12gb ram'lisini 1700'e verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar