vaperon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Aaabi... Astarın boyanın içine katıldığı nerede görülmüş? O kadar boya firması mal mı? Niye ayrı satılıyor o malzeme? Kov gitsin, berbat ettiniz evi de. Bu boya kalkacak eninde sonunda. Yazık olmuş... Yerinde olsam 5 kuruş vermeden siktir ederdim adamları... Afedersin de duvarları resmen dikmişler...
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bizim ev sahibi boyattı evi saten boya varmış daha önce onun üzerine aynı şekilde boya sürüldü. Şimdi elini değsen duvara boya dökülüyor. Uyurken falan ayak tırnağım duvara falan sürtüyor arada hepimizin yatakların kenarları çizik çizik boyalar dökülmüş alttaki boya ortaya çıkmış.
throine Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Lord_Argos said: Şimdi boyacılara söyledim bunları boyanın içine kattık biz dönüşüm astarını dedi, duvara kaçıncı boyayı vuruyosunuz dedim 5. dedi. allah bilir ne tür boya kullandılar merdiven altı üretim boya bile sürmüş olabilirler. astarın boyaya katıldığı nerden görülmüş? 5. kat olayı bile niyetlerini belli ediyor ve sen bu adamları hala evinde tutuyorsun bir de üstüne çuvalla para vereceksin?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Annem parayı peşin vermiş gg no rmk.
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 karın kaslarını göster adamlara lordum
Öne çıkan mesajlar