gorgonyt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet http://web.paticik.com/daoc/ sayfası sadece tek bir sayfa şeklinde açılıyor. yani sol tarafta sınıfların, haritaların, yeteneklerin bulunduğu kısım görüntülenemiyor yada zaten kaldırılmış. peki madem yoksa sen nerden biliosun diceksiniz. daha önce defalarca girmiştim oraya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uzun zamandır öyle o sayfalar düzelecek Allah izin verirse ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kapattik arkadaşım :D yok öyle bişi yal gel sor cevaplıyalim :D Bu arada maxom pati nickini bilen warmı ??? özelden bi mesaj atmam lazım oyuna girme ile ilgili dehşet bi problem yaşıyorumda :'([signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 patiye takılmıyor o sanırım ben hiç görmedim buralarda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 diğer paticik web siteleri gibi daoc sitesi de yeniden açıldı çoktan unutmuş olanlara duyrulur :D tabi bir miktar güncellenme ihtiyacı var ama olsun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Black senin kaydaki nickin ne[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Birisi site açsa ya Türkiye Daoc portalı olsa[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Sethlor, 07 Ekim 2004 15:13 tarihinde demiş ki: Black senin kaydaki nickin ne en çok Novgorod ile oynarım, arada sırada botla da girerim, o da Phoebee[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar