arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Yarın başlıyor, ayın 6 sından 10 una kadar sürücek.Katılan 11 Türk oyuncu var.Aklımda ayrıntılı bilgi yok, bi ara zahmet edip de araştırırsam yazarım hehe. WCG deki oyunları canlı izleyebileceğimiz bi olanak falan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hehe cs dalında katılan Team squash'i biz (amd) desteklemiştik. Hatta park ormanda gidip final maçını izledik, adamlar tabut çivisi kadar sağlamlar onu bilir onu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 official siteden takip edebilirsiniz..hem yazı olarak hemde galiba HLTVden takip edebiliyorsunuz : [link]www.worldcybergames.com[/link][signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 wcg tv var izlersin[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 teamquash'in grubu çekildi bugün..teamEG kanada'dan ve Russia takımı tahmin edebileceğiniz gibi rusyadan çıktı..rusya takımı güçlü baya..kanada takımını çok bilmiyorum..maçlar yarın başlıyor[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bismillahirahmanirrahim bol şans bizimkilere inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar