KosPer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Merhaba millet Ben bi elemanla dota 2 beta key karşılığı mw3 vermek için anlaştım. Ancak account'ım yeni olduğundan trade yapamıyoruz. Yani ben yapamıyorum. Ancak hediyeyi gift olarak yollayabiliyorum. Eğer yollarsam o başkasına yollayabilir mi? Bilen varsa acil cevaplayabilirse sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gift'i gift'leyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 zaten gift olarak yollicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 son 2 ayda alışveriş yapmamış olan steam tradingi kullanamıyor, normal gift olarak yollarsın adama güveniyorsan o da gift olarak yollar veya yollamaz. ama giftleri trade edemezsiniz şu an normal. birinizden biri önce davranacak artık veya bi yerden middleman bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar