Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZipZaps çılgınlığı...

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

abi farlar deel neonlarla hallediosun galiba

turnuva konusuna gelince

valla daha yeni bu olay ve mutlaka ilerki donemlerde olur...

inanılmaz satılıyo bu arabalar su an 3 modeli var teknosalarda

toyota-jeep(sanırım chrysler di)- mazda nın bir modeli abi acayip bişi hatta kendimi kısıtlamak için yılbaşına kadar paketledim:)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

www.zipzaps.com dan abi modeller şunlar

2 fast 2 furious=
2003 Mitsubishi Lancer Evolution VII
1995 Mazda RX-7 Turbo
1997 Toyota Supra Turbo (benim araba işte bu)
2000 Honda S2000
1999 Nissan Skyline
1970 Dodge Hemi Challenger
1969 Yenko Chevrolet Camaro
2002 Mitsubishi Eclipse Spyder

ayrıca bilimum modellerin arabaları var bunlar:
Audi
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Honda
Jeep
Mazda
Mercedes
Mitsubishi
Nissan
Pontiac(bunlar acaayip)
Porche
Toyota[hline]Eye of twilight, give us sight...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe burada bir ara görmüştüm ama alamadım :(
birdaha gördüğüm yerde direk olarak alıcam ;)
süfer tatlı bir şey ya...

Ama modifiye edildiğini bilmiyordum ben ...Neon ışık felan takılacak olursa oha aşmış derim yani[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

modifiye ediliyo herşey yapılabiliyo ama çok ufak arba ya gerçek araba ile sürüş özellikleri çok farklı.
1/10 gibi gerçek bi model araba kullanmayı tercih ederim. harika bişi ama çok pahalı bi zevk.
zpizaps lar şirin ama bi süre sonra sıkılır insan ondan. vıızzz vızzz dön dur nereye kadar?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu zipzaps ilginçmiş...ama model arabalarla ilgilenipde bunu hobi edinmek isteyen arkadaşlar model arabaların fiyatını görüpde vazgeçmesinler.bu modeller nitro-benzin vs gibi yakıtlarla çalıştıkları için çok pahalı aslında bunların elektrikli modelleride var.her ne kadar yakıtlıların hızına çıkamasalarda (en hızlı elektrikli 80 km yapıyor diye biliyorum) genede yakıtlılardan çok daha ucuzlar tavsiye ederim yani bende var ve kullanırken çok memnundum...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar şu anda türkiyede satılan modeller sanırım 2 kanala kadar destekliyormuş, yani anlayacağınız max 2 kişi oynayabilirsiniz. üçüncü kişi araya girince karışıyor birbiriyle, başkasının arabasına da hükmedebiliyosunuz

6 kanallılları gelicekmiş amerikadan ama ne zaman gelir bilmiyroum. benim bu dediğimi arkadaş söyledi yani yanılıyo olabilir, eğer üstünde 6 kanal yazıyorsa alın yok eğer 2 ise bekleyin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 December 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
modifiye ediliyo herşey yapılabiliyo ama çok ufak arba ya gerçek araba ile sürüş özellikleri çok farklı.
1/10 gibi gerçek bi model araba kullanmayı tercih ederim. harika bişi ama çok pahalı bi zevk.
zpizaps lar şirin ama bi süre sonra sıkılır insan ondan. vıızzz vızzz dön dur nereye kadar?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.

expn.go.com

tek başına yapmıcan ki
evde parkur düzenlicen engellerle dolu 5-6 kişi time-trial olarak veya direk yarış olarak kapışıcan
hayatta baymazsın o zaman işte[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

o arabalardan alırsan onun yarışları düzenleniyor.hangi havaalanı bilmiyorum sabiha gökçen olabilir geçen sene festival gibi bişey düzenlenmişti.elektrikliler yakıtlılar falan diye millet yarışıyodu.herşey gerçek kurallara göre falan oluyo çok süper bişi o arabalar.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 26 December 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar şu anda türkiyede satılan modeller sanırım 2 kanala kadar destekliyormuş, yani anlayacağınız max 2 kişi oynayabilirsiniz. üçüncü kişi araya girince karışıyor birbiriyle, başkasının arabasına da hükmedebiliyosunuz

6 kanallılları gelicekmiş amerikadan ama ne zaman gelir bilmiyroum. benim bu dediğimi arkadaş söyledi yani yanılıyo olabilir, eğer üstünde 6 kanal yazıyorsa alın yok eğer 2 ise bekleyin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

haklısın ben 6 kanallı çıkınca ondan da alacam 1 tane :)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Topic açılalı 10 ay olmuş ama yeni bi topic açmayayım dedim.
Yeni bi zipzaps aldım.
Teknosa'larda kısıtlı kit'ler var onun için kırmızı bi RX7 aldım.
Çok güzel bişey kibrit kutusu kadarcık.
Kumanda iki tane ince kalem pille çalışıyor.Arabanın içinde Ni-Mh şarj edilebilir bi pil var.Standart gelen motor 21500Rpm devirli. gayet iyi hızı fena değil.
Araç kumandanın üstüne takılıyor ve 45 saniyede şarj oluyor.
bi çift kalem pille defalarca şarj edip oynayabiliyosunuz çok zevkli tavsiye ederim.
Performans upgrade kitleri teknosalarda satılıyor. 3 değişik devirde 3 motor ve 3 değişik diş sayısında dişliler var bu kit in içinde.en yüksek motor devri türkiyede 28.000 Rpm.
yurt dışında 48.00rpm devirli motorlar varmış ama türkiyede yok.
Bide istediğiniz arabalar yok teknosalarda.(sadece teknosalarda satılıyor)
Yurt dışından special edition kitler getirtilebiliyor ama değmez siz aldıgınız kasayı boyayabilirsiniz ben mesela üstüne viper çizgisi çektim :P
herkese tavsiye ederim.ZipZaps...[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...