Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hobaa arabanın yanlara neon koyma olayını anlatıyo hastası oldum kesin alcam[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 honda s2000 pembe renkli çok hoş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 abi farlar deel neonlarla hallediosun galiba turnuva konusuna gelince valla daha yeni bu olay ve mutlaka ilerki donemlerde olur... inanılmaz satılıyo bu arabalar su an 3 modeli var teknosalarda toyota-jeep(sanırım chrysler di)- mazda nın bir modeli abi acayip bişi hatta kendimi kısıtlamak için yılbaşına kadar paketledim:)[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 www.zipzaps.com dan abi modeller şunlar 2 fast 2 furious= 2003 Mitsubishi Lancer Evolution VII 1995 Mazda RX-7 Turbo 1997 Toyota Supra Turbo (benim araba işte bu) 2000 Honda S2000 1999 Nissan Skyline 1970 Dodge Hemi Challenger 1969 Yenko Chevrolet Camaro 2002 Mitsubishi Eclipse Spyder ayrıca bilimum modellerin arabaları var bunlar: Audi Chevrolet Chrysler Dodge Ford Honda Jeep Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Pontiac(bunlar acaayip) Porche Toyota[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bildiğimiz uzaktan kumandalı araba değilmi bu yaa benim vardı küçükken bende modifiye ederdim motorunu falan sökerdim :P böyle hobileriniz varsa direk yakıtla çalışan model arabalardan yapmanızı tavsiye ederim daha bi zevkli heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ama o model arabalar da ileri düzeyde bi hobi, bu öylesine eğlence olsun diye oynanabilcek bir şey yani[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 arkadaşlar istanbulda anadolu tarafında nerde var teknosa aceba? nautilus'te var mı mesela biliyor musunuz? veya nerde var yarın öğlene kadar cevap lazım alıcam da büyük ihtimalle :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 şöyle bi araba olsa fena olmaz. Nitro'yla çalışanından falan... http://www.modelhobi.net/urunayrinti.aspx?urunnosu=HPI3123[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ehe burada bir ara görmüştüm ama alamadım :( birdaha gördüğüm yerde direk olarak alıcam ;) süfer tatlı bir şey ya... Ama modifiye edildiğini bilmiyordum ben ...Neon ışık felan takılacak olursa oha aşmış derim yani[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 modifiye ediliyo herşey yapılabiliyo ama çok ufak arba ya gerçek araba ile sürüş özellikleri çok farklı. 1/10 gibi gerçek bi model araba kullanmayı tercih ederim. harika bişi ama çok pahalı bi zevk. zpizaps lar şirin ama bi süre sonra sıkılır insan ondan. vıızzz vızzz dön dur nereye kadar?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 evet bu zipzaps ilginçmiş...ama model arabalarla ilgilenipde bunu hobi edinmek isteyen arkadaşlar model arabaların fiyatını görüpde vazgeçmesinler.bu modeller nitro-benzin vs gibi yakıtlarla çalıştıkları için çok pahalı aslında bunların elektrikli modelleride var.her ne kadar yakıtlıların hızına çıkamasalarda (en hızlı elektrikli 80 km yapıyor diye biliyorum) genede yakıtlılardan çok daha ucuzlar tavsiye ederim yani bende var ve kullanırken çok memnundum...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 arkadaşlar şu anda türkiyede satılan modeller sanırım 2 kanala kadar destekliyormuş, yani anlayacağınız max 2 kişi oynayabilirsiniz. üçüncü kişi araya girince karışıyor birbiriyle, başkasının arabasına da hükmedebiliyosunuz 6 kanallılları gelicekmiş amerikadan ama ne zaman gelir bilmiyroum. benim bu dediğimi arkadaş söyledi yani yanılıyo olabilir, eğer üstünde 6 kanal yazıyorsa alın yok eğer 2 ise bekleyin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Fistan, 26 December 2003 11:15 tarihinde demiş ki: modifiye ediliyo herşey yapılabiliyo ama çok ufak arba ya gerçek araba ile sürüş özellikleri çok farklı. 1/10 gibi gerçek bi model araba kullanmayı tercih ederim. harika bişi ama çok pahalı bi zevk. zpizaps lar şirin ama bi süre sonra sıkılır insan ondan. vıızzz vızzz dön dur nereye kadar?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com tek başına yapmıcan ki evde parkur düzenlicen engellerle dolu 5-6 kişi time-trial olarak veya direk yarış olarak kapışıcan hayatta baymazsın o zaman işte[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ya ben su 400-900 euro arasinda olan arabalara taktim simdi...Onu alsam?Turkiye'de turnuvasi felan var mi ciddi anlamda?Pisti misti falan yani alip koridorda kullanmicaz herhalde eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 o arabalardan alırsan onun yarışları düzenleniyor.hangi havaalanı bilmiyorum sabiha gökçen olabilir geçen sene festival gibi bişey düzenlenmişti.elektrikliler yakıtlılar falan diye millet yarışıyodu.herşey gerçek kurallara göre falan oluyo çok süper bişi o arabalar.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ee festival iyi guzelde ben sey diyorum; lig gibi bir sey var mi? mesela 2 haftada bir yaris belli yariscilar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 pahalı bi hobi oldugu için herkesde olmuyor haliyle bu araçlardan olanlarda işadamı yada çalışan insanlar.hafta sonları hobi niyetine zevk için yarışlar oluyo takip ettiğim kadarıyla ama lig gibi ciddi bi turnuvası yok türkiyede.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Peki anladigim kadariyla biraz bilgi sahibisin..Bu yakitla calisan arabalarin herhalde masrafi cok degildir degil mi?Yani 2 kiloluk araba ne kadar yakit yakabilir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ordaki araba 453 euro ona bide kumanda seti falan alacaksın etti sana en az 600 euro.yakıtıda 1 saatte 7-8 euro falan :) 600 euro ya araba alıyosun onuda alırsın artık..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Haaa..kumanda dahil degiiil..Bu biraz kotulestirdi durumu eheh zaten bunun tool kitiydi bi kac parcasiydi tasima cantasiydi falan ben 600 diyodum simdi 800'e cikti..O is biraz bekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: LvL_Sabo, 26 December 2003 13:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu anda türkiyede satılan modeller sanırım 2 kanala kadar destekliyormuş, yani anlayacağınız max 2 kişi oynayabilirsiniz. üçüncü kişi araya girince karışıyor birbiriyle, başkasının arabasına da hükmedebiliyosunuz 6 kanallılları gelicekmiş amerikadan ama ne zaman gelir bilmiyroum. benim bu dediğimi arkadaş söyledi yani yanılıyo olabilir, eğer üstünde 6 kanal yazıyorsa alın yok eğer 2 ise bekleyin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza haklısın ben 6 kanallı çıkınca ondan da alacam 1 tane :)[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 www.modelhobi.net sitesinde 6 kanallı setler satılıyor.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 http://www.zipzaps.com/detail.asp?section=Ford&CarID=stangblack&pg=0 süper bi model ford mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Fistan, 26 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: www.modelhobi.net sitesinde 6 kanallı setler satılıyor.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com ben göremiyorum ? zip zaps'ten bahsetmiyosun heralde?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Topic açılalı 10 ay olmuş ama yeni bi topic açmayayım dedim. Yeni bi zipzaps aldım. Teknosa'larda kısıtlı kit'ler var onun için kırmızı bi RX7 aldım. Çok güzel bişey kibrit kutusu kadarcık. Kumanda iki tane ince kalem pille çalışıyor.Arabanın içinde Ni-Mh şarj edilebilir bi pil var.Standart gelen motor 21500Rpm devirli. gayet iyi hızı fena değil. Araç kumandanın üstüne takılıyor ve 45 saniyede şarj oluyor. bi çift kalem pille defalarca şarj edip oynayabiliyosunuz çok zevkli tavsiye ederim. Performans upgrade kitleri teknosalarda satılıyor. 3 değişik devirde 3 motor ve 3 değişik diş sayısında dişliler var bu kit in içinde.en yüksek motor devri türkiyede 28.000 Rpm. yurt dışında 48.00rpm devirli motorlar varmış ama türkiyede yok. Bide istediğiniz arabalar yok teknosalarda.(sadece teknosalarda satılıyor) Yurt dışından special edition kitler getirtilebiliyor ama değmez siz aldıgınız kasayı boyayabilirsiniz ben mesela üstüne viper çizgisi çektim :P herkese tavsiye ederim.ZipZaps...[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar