Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZipZaps çılgınlığı...

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten başka konu başlığı bulamadım bunu yazmak için...
evet arkadaşlar zipzaps aslında bildiğimiz uzaktan kumandalı araba tarzı bir oyuncak. Ama bu arabayı kendiniz yapıyorsunuz. Kasasını, jantlarını, motorunu bile değiştirebiliyorsunuz ve açıkçası çok eğlenceli dakikalar geçiriyorsunuz (!).Çok değişik kasalar var ve gerçek modeller. Her yaştan kişi oynayabilir (ki hakikaten süper bi olay denemenizi tavsiye ediyorum şiddetle) Teknosalarda buldum ben başka nerede var bilemiyorum. Ayrıca küçük, büyük de değil. Belki ilerki dönemlerde paticik zipzaps turnuvası bile yapabiliriz kim bilir? (bende toyota kasası var ama porche kasası alıp motoru geliştirmeyi planlıyorum düşünün artık.)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar zararlı şeyler tabii. Bu yaştan başlarsan araba takıp sökmeye mazallah ilerde paticik kamyoncuları arası uzunyol şampiyonası falan olabilir yani.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla 40 milyon (bule daha iyi)

estel süper mantık ama sadece senin için geçerli-ki sende acayip kamyoncu tipi var... henüz kamyon kasası yoh burada ben porche falan diorm adamın duşunduune bah euhuee... ama kamyon şampiyonasına katılmak iyi fikir...
(ulan sardı beaw)

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 24 December 2003 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok çok şirin birşey ve ufak olduğu için de oldukça hızlı gidiyor.

45 saniye şarj ediyorsun 5 dakka sürüyorsun sanırım. arkadaşım aldı carrefour'da hangi dükkandı unuttum (ümraniye carrefour) 39 milyona aldı. ben de alıcaktım da sonra vazgeçtim kredi kartına fazla yüklenmiyim diye

en yakın zamanda alıcam ama şirin birşey, benim kediyle deli gibi oynarım zipzaps ile :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi oyuncak vardı eskiden kalaşnikof falan yapabiliodun böle ...[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...