Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Gerçekten başka konu başlığı bulamadım bunu yazmak için... evet arkadaşlar zipzaps aslında bildiğimiz uzaktan kumandalı araba tarzı bir oyuncak. Ama bu arabayı kendiniz yapıyorsunuz. Kasasını, jantlarını, motorunu bile değiştirebiliyorsunuz ve açıkçası çok eğlenceli dakikalar geçiriyorsunuz (!).Çok değişik kasalar var ve gerçek modeller. Her yaştan kişi oynayabilir (ki hakikaten süper bi olay denemenizi tavsiye ediyorum şiddetle) Teknosalarda buldum ben başka nerede var bilemiyorum. Ayrıca küçük, büyük de değil. Belki ilerki dönemlerde paticik zipzaps turnuvası bile yapabiliriz kim bilir? (bende toyota kasası var ama porche kasası alıp motoru geliştirmeyi planlıyorum düşünün artık.)[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bunlar zararlı şeyler tabii. Bu yaştan başlarsan araba takıp sökmeye mazallah ilerde paticik kamyoncuları arası uzunyol şampiyonası falan olabilir yani.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 valla 40 milyon (bule daha iyi) estel süper mantık ama sadece senin için geçerli-ki sende acayip kamyoncu tipi var... henüz kamyon kasası yoh burada ben porche falan diorm adamın duşunduune bah euhuee... ama kamyon şampiyonasına katılmak iyi fikir... (ulan sardı beaw) [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 24 December 2003 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ohoo gerçek arabaları modifiye etmeyi geçtiler artık oyuncak arabaları modifiye ediyolar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 çok çok şirin birşey ve ufak olduğu için de oldukça hızlı gidiyor. 45 saniye şarj ediyorsun 5 dakka sürüyorsun sanırım. arkadaşım aldı carrefour'da hangi dükkandı unuttum (ümraniye carrefour) 39 milyona aldı. ben de alıcaktım da sonra vazgeçtim kredi kartına fazla yüklenmiyim diye en yakın zamanda alıcam ama şirin birşey, benim kediyle deli gibi oynarım zipzaps ile :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sanırım 10 galiba modeller su an az ama daha da cogalıcak super bi olay yaw oynamadan duramıorum[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 gençliğinizde hiç mi oyuncak arabanız olmadı kardeşim?[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Estelim bu ayrı bişi yani kendi arabanı yapıp modifiye etme zevki başka hiçbişide yok gerçekten... sana da tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 40 milyon ver düşünürügh.. hatta düşünmem gider swg ye yatırırım.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 peki motoru falan modifiye edebiliyomuyuz böle v6 falan takabiliyomuyuz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya modifiye değil zaten sırf ama modifiye edip yarış yapmak harbi zevkli inanmazsın... v6 motor? abi yapmayın şeyim kadar... eee parmağım kadar arabaya v6 motor takılır mı?:D[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 büyük şasi alırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Erkek adam v12 bile takar ben taktım isteyene oretirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 euheueheu bab sen araba al kurtul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 flashlı oyunuda vardı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 abi madem ufacık sey nası motoru falan deistiriosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 eet ya gidip hemen aliim butun teknosa'larda varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dorsia www.zipzaps.com a gir resimleri buldum orda.. jipe benzio bunlar motoru altta mı bunun altı cok genis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Eee bunu aliyoruz..Modifiyemizi yapiyoruz iyi guzel ama bunun turkiye'de turnuvalari var mi?Yoksa oyle almış mi oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Anladigim kadariyla yanmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 anasayfasina girip bakarsan modellere farlarin plastikle kaplanmis oldugunu gorursun..Ben ordan bakarak soledim ama yinede sahibide solesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bende bi oyuncak vardı eskiden kalaşnikof falan yapabiliodun böle ...[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 güzellerde kasalar çok gerçekçi olmamış ya fena diil ama beyendim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sadece İstanbul'da ve Ankara'daki TeknoSA'larda var[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 En çok jeep kasıyla gerçekçi oluyo ama ölede çok sade fln oluyo[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar