cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arkadaşlar şu nebula scriptlerindeki page olayini bir arkadaş açıklamiş i_page_box koyacan demiş tamam kayodum sora uidisie bakacan onada baktim sora page.scp içindeki locus quann ile değiştirecen değiştirdim ama olmadi yrdmci olabilirmisiniz [function pg_call] if (strmatch('','Locus')) var.pg_box 040013660 elseif (strmatch('','Quann')) var.pg_box 040013660 bundan birtnaedha var ordaki numnaralari oyudnakinle değşitrdim ama olmadi arkadaşlr msndnen falan görüşebilecğimiz biri varmi acba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arkadaşlr birde mesela oyun içinde birine plevel yükseltmek istiyorrum .xplevel 4 yapiyorum olmuyor invalid set diyor onu nasil düzeltecem ve plevel 2 .stone dedinmi kendini stone ediyorsun .xstonededinmi hi.bişi çkmıyor commandsden plevel 2 komutlarina baktim .xstone var ama target çikmiyor arama motorundan aradim ama yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 [function pg_call] if (strmatch('','Sende server ismi neyse')) var.pg_box 040013660 == Serialini değiştir endif[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya olmuyor bak [function pg_call] if (strmatch('','Lanpix Uo')) var.pg_box 040013660 elseif (strmatch('','Lanpix Uo')) var.pg_box 040013660 endif seri numaralri değiştirmiş haldeyim sende msn varmi? ordan devam etsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 [function pg_call] if (strmatch('','Lanpix Uo')) var.pg_box 040013660 elseif (strmatch('','Lanpix Uo')) var.pg_box 040013660 endif bak yanlış yapıyosun orda iki tane server tanımlıyosun senin serverın birtane oyuzden soyle yapıcaksın ... [function pg_call] if (strmatch('','Lanpix Uo')) var.pg_box 040013660 endif Yukarıdaki doğrusu bu bak tek server yazıyo[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Ekim 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 page scp nin en alt kısmında i_page_box var onu i_pg_box şeklinde değiştir ve var.pg_box 040013660 scripts klasor içinde bunu arat bulduğun yerdekileri kendi page box seri numaranla değiştir.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. [Bu mesaj Kerhuzad tarafından 06 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya sokcam vallahi biktim gene olmuyor varsa versene msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 [function pg_call] var.pg_box 040013660 sadece bunu yaz çalışır. Strmatch boşluk olunca sapıtır.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Plevel vermek için de oyun içinde .xprivset [değer] veya console dan account [acc] plevel [değer] şeklinde yapabilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 silencer yok olmuyor bak şunu [function pg_call] if (strmatch('','..... ')) var.pg_box 040001d9b bu şekilde değiştiriyorum [function pg_call] var.pg_box 040001d9b altınada endif ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 uid'i yanlis yaziyosundur..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dmx abi msn varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya bakın değişmemiş hali // ---------------------------- // PAGE.SCP - PAGING SYS 0.2x // SON GUNCELLEYEN: Bronx // ---------------------------- version 0.55 [function pg_smsgx] var.act var.p newitem i_memory act.p 6000 2000 var.regfla act.region.flags p 6000 2000 act.sayua 01eb 0 0 1 p act.region.flags act.remove act [function pg_call] if (strmatch('','Lanpix ')) var.pg_box 040001d9b endif if !(strmatch('','')) if (.baseid> == i_page) && (.link> == ) try uid..more1 try uid..morep try uid..tag.reason serv.allclients pg_announce guncelleme. []: sysmessage Mesajiniz yenilendi. return 2 endif endif if (.rescount> > 100) sysmessage Su an .rescount> cevapsiz cagri bulunmakta, cagriniz iletilemedi, lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. return 0 endif newitem i_page tag.pg_call act.more1 act.link act.name page: act.morep act.tag.reason act.cont act.cont.morex + 1)> serv.allclients pg_announce yeni. []: try sysmessage Mesajiniz iletildi, .cont.rescount>. siradasiniz. return 1 [function pg_announce] if (0 > 1) pg_smsgx * Page: endif [function pg_wipe] if !() if () pg_smsgx * Su an bakilmakta olan > tanesi disinda tum page'ler silindi. else pg_smsgx * Tum page'ler silindi. endif else var.pg_wipe - 1)> if !(.findcont.>.more2>.region>) || (.findcont.>.more2>.findtype.t_eq_client_linger>) try uid..findcont.>.link.tag.pg_call try uid..findcont.>.remove else if (strmatch('','')) var.pg_nowipe 1 else var.pg_nowipe + 1)> endif endif pg_wipe endif [function pg] if (strmatch('','Lanpix ')) var.pg_box 040001d9b endif if (strmatch('','h')) || (strmatch('','help')) pg_smsgx * Pg list: page'leri listeler. pg_smsgx * Pg go: page sahibine gider. pg_smsgx * Pg summon: page sahibini getirir. pg_smsgx * Pg origin: page'in atildigi yere gider. pg_smsgx * Pg message: page sahibine mesaj atar. pg_smsgx * Pg delete: page'i siler. pg_smsgx * Pg jail: page sahibini jailler. pg_smsgx * Pg queue: page'i listeye geri koyar. pg_smsgx * Pg wipe: tum page'leri siler ve duyurur. return 1 elseif !(.rescount>) pg_smsgx * Page yok. elseif (strmatch('','w')) || (strmatch('','wipe')) if !() pg_smsgx * Bu komutu sadece GM veya daha ust rutbedekiler kullanabilir. else var.pg_nowipe 0 var.pg_wipe .rescount> pg_wipe endif elseif (strmatch('.cont.uid>','')) try act if (strmatch('','g')) || (strmatch('','go')) gouid elseif (strmatch('','s')) || (strmatch('','summon')) if (0 < 4) if !() || () pg_smsgx * Bagli olmayan bir kullaniciyi sadece GM veya daha ust rutbedekiler summon edebilir. endif else act.link.summonto endif elseif (strmatch('','m')) || (strmatch('','message')) if !() || () pg_smsgx * su an bagli olmadigi icin ona mesaj atamazsiniz. act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg list else dialog d_pg_message endif elseif (strmatch('','o')) || (strmatch('','origin')) goplace elseif (strmatch('','j')) || (strmatch('','jail')) if !() || () pg_smsgx * su an bagli olmadigi icin onu jail'leyemezsiniz. act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg list elseif (0 > 1) pg_smsgx * Hata: staff uyeleri jaillenemez. else act.link.stone 0 act.link.tag.jailor act.link.events +jailed act.link.tag.jail 4 act.link.go jail2 try act pg_smsgx * jail'lenmistir, elinize saglik. pg delete endif elseif (strmatch('','q')) || (strmatch('','queue')) act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg_smsgx * Page bakilmamis olarak isaretlendi. pg list elseif (strmatch('','d')) || (strmatch('','delete')) act.link.tag.pg_call act.remove tag.pg_answer pg_smsgx * Page silindi. if ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 cacan3 page scriptini aç en alt kısımda i_page_box var onu i_pg_box şeklinde değiştir bu yapman gereken ilk şey sonra oyunda .add i_pg_box ile bi page box oluştur bunun infosundan seri numarasını al ve page box içinde if server name locus vs yazan yerdeki locusu kendi server isminle değiştir ve altta seri numarası var onu biraz önce baktığın page box seri numarasıyla değiştir alltaki quannlı kısmı sil page scripti içinde bu satırlardan bi tane daha var onuda aynı şekilde editle daha sonra page scriptini kaydet ve kapat scripts klasoru içinde bir tane daha böle servername locus hederesi var onuda bul ve editle server a r r at halloluyor ben daha şimdi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya yok olmuyor arkaşdalr i_pg_box oalrak değiştirdim not avalid vs... dedi sora i_page_box yazdim halen eskini taniyor yok olmuyor acaba bende server başlarken bir hata veriyor ondan olabilirrmi şu hata Found 0 default messages. Required for this version: 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Melkor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bak once ac pati fm i rahatla.. sonra ac page scp tini [function pg_call] var.pg_box 04000a58d adlı yerdeki endif i kaldır. if döngüsü yokken bitirmek gereksiz.. sonra [function pg] var.pg_box 04000a58d teki de endif i kaldır. serveri kapa ac düzelmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok olmuyor bişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 cacan3 page scriptini aç en alt kısımda i_page_box var onu i_pg_box şeklinde değiştir bu yapman gereken ilk şey sonra oyunda .add i_pg_box ile bi page box oluştur bunun infosundan seri numarasını al ve page box içinde if server name locus vs yazan yerdeki locusu kendi server isminle değiştir ve altta seri numarası var onu biraz önce baktığın page box seri numarasıyla değiştir alltaki quannlı kısmı sil page scripti içinde bu satırlardan bi tane daha var onuda aynı şekilde editle daha sonra page scriptini kaydet ve kapat scripts klasoru içinde bir tane daha böle servername locus hederesi var onuda bul ve editle server a r r at halloluyor ben daha şimdi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya yok olmuyor arkaşdalr i_pg_box oalrak değiştirdim not avalid vs... dedi sora i_page_box yazdim halen eskini taniyor yok olmuyor acaba bende server başlarken bir hata veriyor ondan olabilirrmi şu hata Found 0 default messages. Required for this version: 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bak once ac pati fm i rahatla.. sonra ac page scp tini [function pg_call] var.pg_box 04000a58d adlı yerdeki endif i kaldır. if döngüsü yokken bitirmek gereksiz.. sonra [function pg] var.pg_box 04000a58d teki de endif i kaldır. serveri kapa ac düzelmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok olmuyor bişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar