Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kaçlık power supply almam lazım? 500w yeter falan diye okumuştum arkadaşlarda öyle biliyodu ama 2 tane bilgisayarcıya gittim problem çıkarır dediler. 700w şu anda pahalıya geliyo bana zaten ucu ucuna alabiliyodum 500wlık pow. sup'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Normalde diğer parçalarda önemli tabiki ama overclock fln olmadığı sürece sorun yaratmaması lazım 600w olanlardan al kafan rahat etsin. Elinde 500W varsa önce bir dene oyun oyna ekranda dalgalanma vs gibi birşey görürsen bilki yetersiz geliyor demektir. Watt düşük geliyor aletin bozulma ihtimali pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 iyi 600w'lık aldım. taktım falan. win7 kurdum bilmemne ama bilgim bu kadar dkfhk. driver update yapamadım mesela. bi şeedebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 6870 var bende. 500 watt gayet yeterli oluyor bi sıkıntı gormedim. quad core işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar