Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

3 gün 5 gün farketmez,uefa temsilcilerine gidipte korcanın olmayan ablasına alınan arabayı delil diye gösterirseniz adam ihraç eder tabii.
bu arada beni istediğin kadar kötüleyebilirsin doruk senin ne tarz bir adam olduğunu bütün forum biliyor.sırf futbol bölümünde değil forumun her yerinde yetersiz trollvari yorumlar yapıyosun o yüzden senin değerlendirmen pek önemli değil.
ayrıca şike yok demiyorum varsa düşürsünler.sadece saçma sapan argümanlarla gelip şikenin varlığını savunmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo. asıl senin tek destek gördüğün yer burada fenerli fanatiklerin yanı, futboldan anlamamana rağmen futbol bölümünde takılmanın tek nedeni de forumda forever alone takılmaktan rahatsız olman. bu bölümdeki troll dediğin yazılarımın %90'ı sizin gibi hakedenlere yönelik.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

yoo. asıl senin tek destek gördüğün yer burada fenerli fanatiklerin yanı, futboldan anlamamana rağmen futbol bölümünde takılmanın tek nedeni de forumda forever alone takılmaktan rahatsız olman. bu bölümdeki troll dediğin yazılarımın %90'ı sizin gibi hakedenlere yönelik.

haha kimseden destek beklemiyorumki zaten fenerbahçe ve milli takım dışında hiç bi topice yazmıyorum ve yazdıklarımın %90'ı fb ile ilgili gidipte başka takımlara salladığım çok azdır.
forum arkadaşına ihtiyaç duymuyorum burda forever alone olsam nolur olmasam nolur.sanırım bu f.alone muhabbeti senin burda bir şeyler yazarken hissetiklerin çünkü böyle saçma bişey aklımın ucundan bile geçmemişti.
gerçekten senin değerlendirmen benim için önemli olmadığı için futbol anlama/anlamama olayına değinmiyorum hatta senin gözünde anlamamış olduğuma seviniyorum senle aynı görüşleri paylaşıyor olsam kendimden şüphelenirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ergenekon kafası bu cimbomluların kafası...
eziksiniz oğlum,şu forumda hagiyi,ardayı,sabriyi,bülent korkmazı,arifi ve diğer bildiğimiz tipi tipleri "önler çirkef değil bikerem,asıl çirkef fenerböhçe,şikecüsünüz süz..."diye ağlayanlar eziksiniz.

fenerbahçe her zaman, her yerde eziksaraylılardan daha kaliteli takımdır, daha asildir.

hepsi neyse de, o bahaneye-bu bahaneye sığınıyorsunuz da...geçen sezon sizi kendi sahanızda evire çevire yenen fenerbahçe galatasaray futbol takımına mı şike yaptı? ya da hakeme mi para yedirdi? veya beşiktaş-fenerbahçe maçında beşiktaş mı şike yaptı, hakem mi? veya trabzon'u saracoğlu'nda evre-çevire yenerken trabzon mu şike yaptı...

hepiniz bal gibi biliyorsunuz geçen sezon ki şampiyonluğu hak eden takımın fenerbahçe olduğunu ama özellikle galatasaraylılar o kadar ezik, o kadar zavallı, o kadar hınçla dolmuşlar ki her tartışmayı önce galatasaray-fenerbahçe tartışmasına çevirip sonra da öfkenizi kusuyorsunuz. yalan mı kardeşim son 15-20 senenin galatsarayı'nın çirkef futbolcularla dolu olduğu?

Not: ağzınızın ayarı yok, dan-dun yazarken iyi...ben yazınca "hörölölörölö"...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

futboldan anlamamana rağmen

bu ne kardeşim?
nedir futboldan anlamanın ölçüsü?
a)gassaraylı olmak,
b)beşiktaşlı olmak,
c)tırabzonlu olmak,
d)fener hariç herhangi bir takım taraftarı olmak,
e)adının doruk,eric cantona ve daha bir alay malum kişi olması.
f)okulu var,lise ile üniversite arası,yazları gidiliyor,2 yaz gttin mi 1 futboldan anlama kuru alıyorsun.

futbol lan bu, top, 22 futbolcu, 2 tane kale...bitti-gitti.
sanırsın uzaya gidecek roketin prensiplerini biliyor,tartışıyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

eziksiniz oğlum,şu forumda hagiyi,ardayı,sabriyi,bülent korkmazı,arifi ve diğer bildiğimiz tipi tipleri "önler çirkef değil bikerem,asıl çirkef fenerböhçe,şikecüsünüz süz..."diye ağlayanlar eziksiniz.

fenerbahçe her zaman, her yerde eziksaraylılardan daha kaliteli takımdır, daha asildir.

hepsi neyse de, o bahaneye-bu bahaneye sığınıyorsunuz da...geçen sezon sizi kendi sahanızda evire çevire yenen fenerbahçe galatasaray futbol takımına mı şike yaptı? ya da hakeme mi para yedirdi? veya beşiktaş-fenerbahçe maçında beşiktaş mı şike yaptı, hakem mi? veya trabzon'u saracoğlu'nda evre-çevire yenerken trabzon mu şike yaptı...

hepiniz bal gibi biliyorsunuz geçen sezon ki şampiyonluğu hak eden takımın fenerbahçe olduğunu ama özellikle galatasaraylılar o kadar ezik, o kadar zavallı, o kadar hınçla dolmuşlar ki her tartışmayı önce galatasaray-fenerbahçe tartışmasına çevirip sonra da öfkenizi kusuyorsunuz. yalan mı kardeşim son 15-20 senenin galatsarayı'nın çirkef futbolcularla dolu olduğu?

haha yazık kudurmuş. önce başlığı tartışmaya çevirdi, sonra bütün argümanları bitti, şimdi etrafa saldırıyor. Bende merak ediyordum insanlar neden seni ciddiye almıyor diye. Meğer bundanmış, ahahah.

Yazık vallahi yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

ne argümanı istiyorsun? cimbomu,beşiktaşı,trabzonu geçen sezon evire çevire yendiğimiz maçların görüntülerini mi yollayayım sana?
hep aynı lafları çevirip çevirip sıkıştığınız her yerde kullanıyorsunuz.

sen kimsin, bahsettiğin insanlar kim, beni ciddiye alıp almamanız herhangi bir organımı zerre etkiliyor mu sanıyorsun? zaten adam gibi adamlarla iyi dostluklar kurdum burada, onlar kendilerini biliyorlar...bunun haricinde sen de,senin tayfan da vız gelir, tırıs gidersiniz bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Milli Takım'ın kötülüğü, Hiddink'in tazminati tartışılırken doğal bir şekilde Milli Maç topikinde cetindas geliyor ve...

cetintas said:

Arda,Emre,Hakan Balta,Sabri...
Hiçbirisini de sevmiyorum. Galatasaray'ın şımarık futbolcu ekolünün ürünleri.Fenerliyim ama takımda görmek istemediğim tek oyuncu her zaman Emre'dir.Pek çok Fenerli dostum için de bu böyle.
Arda'nın farklı olmasını beklerdim ama o da kendisine diğerlerini örnek aldı,Emre'yi örnek aldı.
2. maçta oynamamak için bilerek kart görmek ne demek yahu?

Neyse...
Bulutların üzerinde gezenler, futbolu ağızlarından düşürmeyip her şeyi bildiğini sananlar en azından birkaç hafta ayakları yerde gezerler.

threadi salya sacarak hijackliyor.
argumanlari patlayinca...

cetintas said:

rage acip muthis bir post dosuyor.

ahaha. konu disinda neden istenmedigini daha iyi anladim simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok,öyle değil.
hangi konu başlığı olursa olsun benzer kafa yapısında 15-20 kişi var...ahbap-çavuş ilişkisi içinde.
kendi söylediklerinin dışında hiçbir şeye tahammülleri yok.

bak,fikirlerini anlatan benim; sen dahil herkesin fikirlerini okuyorum. ve bunlardan katılmadığım fikirlere karşı çıkıyorum. ama kimsenin yazdığına hakaret etmiyorum, kimseye yazdıklarından dolayı hakaret etmiyorum ama bana hakaret eden adamlara yeri geldi mi sert çıkabiliyorum, o da bana yazılanlardan sonra normal olsa gerek.

mevzu tartışma ise herkesle, her zaman, her yerde tartışırım ama iş ağız dalaşına dönüyor ki ister inan,ister inanma en istemediğim şey bu.

neyse.
belli ki bu mevzuyu uzatmak hoşunuza da gidiyor.
ben sıkıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyon toggie?
kaşıntın mı var canım?
çık aradan.

diyeceğimi dedim khelben.
bana karşı millet dilini usturuplu kullansın çünkü ben kimseye hakaret amaçlı saldırmıyorum. kimse de bana hakaret edemez. forumda belli ki ban müessesesi ya da uyarılar ancak 1-2 işini düzgün yapan moderatörler tarafından işletiliyor. şu forumda yediğim hakaretin haddi hesabı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Birader yavaş gel de motorun soğusun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...