Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da yağmur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de yeditepede okuyorum, tarabyada oturuyorum :/ servisi kaçırdım ya da gelmedi. eve döndüm bi soraki servis leventten geciodu 10.15te. ona binecektim evde bekledim uyudum biraz. sora çıktım minibüs durağında 1 tek bile minibüs yoktu. üstelik 20 kişi ellerinde şemsiyeyle sıra bekliyordu. bekledim bi 20 dk, sora dedim bari taksiye bineyim. 2-3 taksi geldi, levente gidecek olan bi kaç kişi çevirdik, taksici leventte trafik kilitli oldugu nedeniyle almadı bizi. eve döndüm kahve içtim :)
Mesaj tarihi:
insan gurbette olunca daha iyi anlıyor sanırım..

yağmur haberi gelince mfö'den "Bu sabah yağmur var istanbul'da" dinleniyor..
daha da bi hüzünleniliyor..

dün gece bende yağmur seyrettim.. sabaha kadar aralıksız sağanak yağdı.. heralde bu yağmur istanbul a yağsa felç olurdu şehir..
burda ise sabah su birikintisi bile yoktu..

yine de memleketi özlüyor insan
ya ben abartıyorum ya da istanbul'da yağmur sonrası kokusu bir başka oluyor :)
Mesaj tarihi:
logar lari temizlemedi salaklar yine

her yaz sonunda bole yagmur yagar lagim yollarida sagdan soldan gelen tozla yazin tikandigi icin bole sel olur. Dikkat edin her sene olur hic sekmez.
Mesaj tarihi:
izmir e de hafif çiseledi durdu :([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
İstanbulda yağmur mükemmel oluyor canım!! özellikle aniden yerli yersiz bastırma huyu var ya hastasıyım(zatürresi bile olabilirim hatta) örnek:bugün
kadıköye kadar bulutlu ve sakin olan hava vapurda güneşli olma potansiyeli bile gösterirken eminönünde "ulan ben napıyorum yağayım barii" diye düşünmüş olacak ki sakin sakin atıştırmaya başladı. delikanlı borbag da "nolcek az yağıyor" diyerek hayatının hatasını yaptı. aniden bastıran yağmur borbagı şemsiyesiz ve spor ayakkabılı yakaladı, okula gitmek için tek umudu olan tramvayın elektriklerini de kesmeyi ihmal etmedi. Hayatımın en verimli 2.5 milyonunu şemsiye alarak değerlendirdim. eminönünden beyazıta giden otobüsler aksaraydan geçiyomuş taksi desen yok yok ve GENE yokk.
sonuç: 7.00de çıkıp 11.30 gibi eve döndüm donuma kadar ıslandım hala titriyorum odam çamaşırhane gibi ders seçecektim yalan oldu bi de okulla kapışacam. harcadığım yol+şemsiye ve harcayacağım bilimum ilaç parası da cabası....
tabi canım yağmur gibisi hiiiç yok!![signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
hem hiç hava çok sıcak ve güneşli olduğu için trafiğin kitlendiğini, bir yığın dollars zarar gördüğümü ve özellikle hasta olduğumu hiç hatırlamıyorum. nesini seversiniz şu yağmurun zaten hiç anlamam......
cam balkon açıkken yarı çıplak kotla evde yan gelip yatmak gibisi yok bence. rahat bi kez, hem serinlemek ısınmaktan çok daha kolay:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
Ben sevmiyorum işte sıcağıfalan. En güzeli soğuk,yağöur. Yağmur düşünümeye iter, serotonin salgılatır.
Soğuk lasıcak arasındaki fark da şu. Sıcak olur, üstünden bir sürü şey atarsın, hatta çırılçıplak kalırsın, yine de öküz gibi terlersin. Yapış, yapış. Sevgiline sarılamasın. Dakka başı duş alır, sonra yine yapış yapış olursun..
Soğukta ise üstünü kalın giyindiğin sürece çok fazla etkilenmessin sıcağa nazaran. Hem ekstra getirileri olur. Sevgiline sorılırsın sımsıkı. Ellerinizi tutup ısıtırsın. Kar topu oynarsın. Soğukta kardan adam yaparsın. Ama sıcakta güneşten adam yapamassın..
Soğuk daha sıcakkanlı bir hava olayı. Sıcak sa iğreti..
Soğuk insan ilişkilerini güçlendirir. Sıcak ise bozar çünkü terden adam kokar yaklaşamassın, yaklaşamayınca muhabbet edemessin dolayısıyle insan ilişkilerini olumsuz etkiler.
Mesela tüm romantik filmlerde mutlaka buğulubir cam, yağan bir yağmur yada kar sahnesi vardır. Çünkü soğuk romantizm demektir..
Sıcağın tek yararı kilo verdirir. Bu 2 şekilde olur. Birincisi sauna etkisi ile, ikincisi toplu taşıma aracıkullandırtmaz. Çünkü amele insanımız duş almakdiye tabir ettiğimiz bakteriden arınma operasyonunu genellikle haftada bir yapar. Ve Otobüslerde yukarda duran asılma hede sine tutunduklarında, o bakterilerle sürekli yüzyüze gelirsiniz.. Eğer sizde benimgibi bakteri sevmiyosanız otobüse binmek yerine yürürsünüz, böylece kilo verirsiniz..
Mesaj tarihi:
Yeditepeliyim, bugün okula gidemedim. Servis 10m lik yolu 15dk da alınca köprünün orada indim, eve yürüdüm. Gerçekten tatil oldu mu okul ? Çok enteresan :)[signature][hline]The Crow
Mesaj tarihi:
bir adet çiçya dişisi
bir adet erkek timsah
ve koala erkek-dişi ikilisi aranmaktadır
müraacatların en kısa zamanda gemime yapılması rica olunur
-Nuh[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
walla ben hazırlığım son ders sadece tatil oldu :-) diğer dersler yoklama alındı .. ama millet anca 3. ders gelebilmişti zaten .. :-) benyurtta kalıyorum o yüzden benim için sorun olmadı[signature][hline]Calomer-dp
Mesaj tarihi:
Oy oy Pek severim kapalı yagmurlu Istanbul gunlerını bir İZMİR'li olarak. Yani öyle haywan gibi yagmur deıl tabi.

Burada izmirde de hawa kapalı ama yagmur yok...[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...