Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yapabilmek mümkünmü? kesin tag yada var ile yapıliyordur eğer yapan varsa bana yollayabilirmi? yada biraz bilgi verirseniz kendim yapabilirim mesela skill i 100 den sonra nası kasarak artırtcam onun gibi. Yardım eden herkeze şimdiden teşekkürler okuyanlarda zaman ayırdıkları için teşekkürler.[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 spheretables'den skillerin maximum cikacagi siniri ayarlarsin orada hepsi 100.0 yazar onu 110.0 yaparsin, sonrasindada skill gain'leri 110.0'a kadar ayarlaman gerekli, ondan sonra olacak title'ida skillgain'de src.title Legandary Magery gibi ayarlamalisin. (Pek aciklayici olmadi ama neyse..)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yaw peki skilleri nası 100 de tutacağım? bütün skillere if hede hödö = 100.0 mü yapcam bütün skillere?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Nasil yani? Legendary olmasini istemedigin skilleri mi?[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya öyle değil mesela 100 de kalacak Ps power scrool ile 120 yapacak bunu sonra kasabilecek[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ha o zaman onu tag uzerinden falan gotureceksin eger kiside su tag varsa gain ver, yoksa verme gibi.. Ayri bir gain scripti ayarlayarak..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Hmmm ayrı bi gain scripti nası ayarlıyacağım peki? :) ahiret soruları incoming :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yollarim ben sana msn den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar