Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 arkadaş bi dengeliyemedim şu şişliği şişiriyorum jilet gibi kayıyor indiriyorum götü yalpalanıyor tekerleğe bakıyorum 40 psi diyor şişirin ulan millete diyorum teker patlar başına iş alırsın o kadar şişirme diyor. internette bakıyorum ne yapsam bilemedim motor arka tekerlek ölçüsüde 110-70-12 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şişir kaymayana kadar yavas yavas indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi o motorda bi dengesizlik var zaten arkadaşımda vardı kamyonun altına giriyodum mondial 150 diyince kamyon gözlerimin önünde beliriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "40 psi şişirme, patlatırsın" :D Fizikten anlamam, yanlışım varsa düzeltilsin ama basınç ölçüleri belirli bir alana hava ile uyguladığın ağırlık miktarını tanımlar. Dolayısıyla arabanın yarısı adet tekerleği olan ve yere temas alanları çok çok daha dar olan motorsikletler (ve bisikletler), arabalardan daha hafif olduğu için daha az lastik basıncına gerek duymazlar. Aksine lastiğin yola temas eden yüzeyi ağırlığa oranla bile daha dar olduğu için daha yüksek basınca ihtiyaç duyulur ki lastik işini görsün. Bir de, düşük basınç ile uzun süre kullandıysan lastik yine performansını kaybedecektir, yeterince sağlam olmayabilir. Motorsikletle ilgili bir yorumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 moturcuya yolum düştü 30 bas geç dedi net bişey söylemedi buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya deniceksin onu belli bi sabiti olmaz bu işin. kendin hissedersin optimum olanı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kullanıcı kitapçığını falan bulman mümkün değil mi motorun? Bir de amortisöz ayarı yanlışsa o da böyle şeylere sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar