Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Giden arkadaşlar var mı?Varsa az bilgilendirin.Nasıl bir üniversite fln fln...[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 en ck gitmek istedigim uni..ayrıca bölüm..hyrlı olsn eger orayı kazandıysan..cok methini duydum kampus acısından falan..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hayırlısı olsun abime..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mal_tepe :) özeldi sanırım kesene bereket[signature][hline]:))) !!! ........................
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Epxmadcat, 28 Ağustos 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Hayırlısı olsun abime.. Saol kardeşlerin en iyisi ve tatlısı.[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: wussy, 27 Ağustos 2004 23:55 tarihinde demiş ki: en ck gitmek istedigim uni..ayrıca bölüm..hyrlı olsn eger orayı kazandıysan..cok methini duydum kampus acısından falan.. Teşekkür ederim. K.H.Ü. istedim ama nasip burası oldu.Artık yatay geçiş fln yapıcam ilerde memnun kalmassam. Benim için önemli olan aslında eğitimi.Gerisi hikaye yani.[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Narstil, 28 Ağustos 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Mal_tepe :) özeldi sanırım kesene bereket pueahuuuahuahe[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kampüsü fena değil sanırım (başıbüyükte olmalı) hara buz pateni pisti fln yapacağız diyorlardı bir ara
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Laistragon, 28 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: ...Artık yatay geçiş fln yapıcam ilerde memnun kalmassam. Benim kuzen orada ve o bölümde okuyor. Paticik forumlarına da üye ama eğer online görürsen anla ki kıyamet koptu. Nick'i luce olması lazım. O da girdiği zaman yatay geçiş yaparım demişti. Önümüzdeki dönem 2. sınıfı okuyacak (biz buna 3. yılı olacak diyelim, sınıf olarak nerede allah bilir) ve yatay geçişin sadece "yat"ma kısmını başarı ile gerçekleştirdi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben film yapım tekniklerini kazandım myo. dragosta oda[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bu sene yakın bir arkadaşım girdi oraya. Yani başlıyacak.. Maltepeye..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Güzel bölüm yaa Hayırlısı olsun[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Valla çalışıcaz artık başka çarem yok.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ama bayağı güzel bölümüş diye duydum. Araştırmıştı bayağı o..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Var mı Maltepe Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlar?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben okuyorum ehaeheahah!!! ama bizi sallamıolar myo yuz :) ölü bi binada ders yapıyoruz[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 :) Bu büyük kampüste Hazırlık sınawında okuyan fln war mı?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar