Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maltepe Üniversitesi Radio-TV-Sinema

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en ck gitmek istedigim uni..ayrıca bölüm..hyrlı olsn eger orayı kazandıysan..cok methini duydum kampus acısından falan..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 27 Ağustos 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
en ck gitmek istedigim uni..ayrıca bölüm..hyrlı olsn eger orayı kazandıysan..cok methini duydum kampus acısından falan..

Teşekkür ederim.

K.H.Ü. istedim ama nasip burası oldu.Artık yatay geçiş fln yapıcam ilerde memnun kalmassam.

Benim için önemli olan aslında eğitimi.Gerisi hikaye yani.[signature][hline]MSN : [email protected]

ExiLe UO Shard Radio WJ
www.radyodinle.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 28 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
...Artık yatay geçiş fln yapıcam ilerde memnun kalmassam.

Benim kuzen orada ve o bölümde okuyor. Paticik forumlarına da üye ama eğer online görürsen anla ki kıyamet koptu. Nick'i luce olması lazım.

O da girdiği zaman yatay geçiş yaparım demişti. Önümüzdeki dönem 2. sınıfı okuyacak (biz buna 3. yılı olacak diyelim, sınıf olarak nerede allah bilir) ve yatay geçişin sadece "yat"ma kısmını başarı ile gerçekleştirdi.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben film yapım tekniklerini kazandım myo.
dragosta oda[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Bu sene yakın bir arkadaşım girdi oraya. Yani başlıyacak.. Maltepeye..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama

[Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben okuyorum ehaeheahah!!! ama bizi sallamıolar myo yuz :) ölü bi binada ders yapıyoruz[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...