barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long! üşendim loww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 special karakter - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Almayın ya, hep ratio gözleyecen sonra 1-2 ay girmesen hesap kapanıyor, çok kaprisli pezvenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 TL kadar gotu kalkik torrent community yok heralde. Ilk hesabimda ratio 4 civariyken atildim, sebep sordum soylemediler. Tekrar uye oldum bi ara, yine ratio yaptim biraktim hesabi, kafalarina gore kapatmislar. Fake upload'im falan da yok bu arada. Bi daha da sanmam. TorrentDay kullaniyorum ben, iyi hos baya. Davetiye isteyen olursa vereyim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 torrentday ve iptorrents'in tl'den pek farkı olmasa da genel içerik olarak üstünler. tl'nin tasarımı hoş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ben de zamunda kullanıyorum ama bulunsun gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Birine davetiye yollamıştım adam fake upload yaptı diye 7 senelik accountumu kapattı adamlar.torrentday kullanıyorum sımdı tavsıye ederım,dizi ve film konusunda eksıklıgı yok ama program arıyorsanız cok eksık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 di said: TL kadar gotu kalkik torrent community yok heralde. Ilk hesabimda ratio 4 civariyken atildim, sebep sordum soylemediler. Tekrar uye oldum bi ara, yine ratio yaptim biraktim hesabi, kafalarina gore kapatmislar. Fake upload'im falan da yok bu arada. Bi daha da sanmam. TorrentDay kullaniyorum ben, iyi hos baya. Davetiye isteyen olursa vereyim hatta. ö.m dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Verdim ikisini de. Bi dahakine artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi zamunda veya kat.ph varken TL falan çok patates ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 harbi ha yok ratio tuttur yok tutturamiyorsan aylik bilmem kaca token al..olmadi bilmemne share satalim sana oradan indir ..aman be.. senelerdir zamundasi olsun demonoidi olsun piratebayi olsun h33t kat i olsun.. tam kezban versus rus modu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar