Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golf-Focus-Astra (Otomatik benzinli)

titanguard

Öne çıkan mesajlar

Efenim simdi bizde nur topu gibi yeni bir c4 var.Fakat olay su ki hayvani bir yakıt tüketimi var trafikte.Alırken sordugumuzda yakıt tüketiminin en fazla 9.5 olacagını solemisletdi.11,4lt yakıyor bu canavar.Birde bunun ustune ÖTV zammı gelince e hadi satalm dedik.

Öncelikli olarak sıralarsak
--Güvenlik
--Yakıt tüketimi geliyor.

Satıs temsilcelerine sorsak brosurdeki rakamları soluyorlar.Keza c4'u alırken de onu baz alarak solemislerdi fakat olmadı.

Bu araclar hakkında goruslerinizi almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O firmaların verdiklerini direk baz almayın, bir fikir verir ama çoğu zaman üstüne %20 koyun.

...
"Şehir içi: Laboratuvar ortamında soğuktan çalıştırılmış motor ile 4 km'lik teorik meafe boyunca maksimum 50 km/s ve ortalama 19 km/s hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerleridir.

Şehir Dışı: Şehir içi ölçümünden hemen sonra gerçekleştirilen 7 km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 120 km/s hıza ulaşacak şeklde, yarı zamanlı sabit hız ve yarı zamanlı değişken hızla ölçülmüş yakıt tüktim değerleridir.

Ortalama:Şehir içi ve şehir dışı testlerin katedilen mesafe ölçüsüyle ağırlıklı ortalaması alınarak hesaplanmaktadır.

**Standart araçtaki tüm sıvılar ve yakıt deposu %90 oranında dolu iken, 75 kg'lik bir sürücü dail ağırlık değeridir. Opsiyonel özelliklere göre değişebilir."
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

C4 kaç km'de? Yeni araç için yüksek tüketim değeri normaldir. Motor 10bin km civarında daha az tüketmeye başlar.

Tüketim konusunda sürüş tarzı da çok önemli. Çabuk hızlanan, düzgün vites seçmeyen biriyseniz de tüketim değeriniz yüksek olur.

Ben şu anda 4.7 litre ortalama ile kullanıyorum; 2 yetişkin + 1 çocuk + dolu depo. Elbette yol da bu değeri etkiliyor ama gidiş-dönüş aynı yolu kullandığım için etkisi pek olmuyor. Kafadan 'araç çok tüketiyor' demek bir yanlı bir yorum oluyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...