titanguard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Efenim simdi bizde nur topu gibi yeni bir c4 var.Fakat olay su ki hayvani bir yakıt tüketimi var trafikte.Alırken sordugumuzda yakıt tüketiminin en fazla 9.5 olacagını solemisletdi.11,4lt yakıyor bu canavar.Birde bunun ustune ÖTV zammı gelince e hadi satalm dedik. Öncelikli olarak sıralarsak --Güvenlik --Yakıt tüketimi geliyor. Satıs temsilcelerine sorsak brosurdeki rakamları soluyorlar.Keza c4'u alırken de onu baz alarak solemislerdi fakat olmadı. Bu araclar hakkında goruslerinizi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Golf'un test surusunu de yapmıstım,baya sessiz ve rahattı.Fakat digerlerini deneme fırsatım olmadı daha. Tabi bnm icin yakıt cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gogogolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tüp taktır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 barnacle said: tüp taktır o zaman Canlı bomba ile mi dolasyım :) Golf iyi hosta Astra'nın dizaynı hosuma gitti de.malum su devirde yakıt pahalı olunca baska secenek kalmıo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 öeh sene 2012 olcak nerdeyse internetten kredi kartıyla alışveriş de yapmıyorsundur sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 2010 astra kullanıyorum benzinli otomatik. Bir depoyla 420km i geçmiyor şehir içinde. arabanın içi dışı çok güzel çok konforlu ama yakıt tüketimi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Astra da iyi yakar. Bence Golf TSI DSG bakmalısın. 160 HP'lik versiyonları 8lt fln yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Otomatik benzinli her türlü 9 litre yakar zaten. Birde istanbul dedinmi 10 litre banko. Golf, molf hikaye. Az yaksın diyorsan dizel araç alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 O firmaların verdiklerini direk baz almayın, bir fikir verir ama çoğu zaman üstüne %20 koyun. ... "Şehir içi: Laboratuvar ortamında soğuktan çalıştırılmış motor ile 4 km'lik teorik meafe boyunca maksimum 50 km/s ve ortalama 19 km/s hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerleridir. Şehir Dışı: Şehir içi ölçümünden hemen sonra gerçekleştirilen 7 km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 120 km/s hıza ulaşacak şeklde, yarı zamanlı sabit hız ve yarı zamanlı değişken hızla ölçülmüş yakıt tüktim değerleridir. Ortalama:Şehir içi ve şehir dışı testlerin katedilen mesafe ölçüsüyle ağırlıklı ortalaması alınarak hesaplanmaktadır. **Standart araçtaki tüm sıvılar ve yakıt deposu %90 oranında dolu iken, 75 kg'lik bir sürücü dail ağırlık değeridir. Opsiyonel özelliklere göre değişebilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Madem yakıt bu kadar önemliyse niye dizel almıyosun?Ses için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dartanian said: Madem yakıt bu kadar önemliyse niye dizel almıyosun?Ses için mi? Otomatik kullanmaya alıstım artık o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 titanguard said: Dartanian said: Madem yakıt bu kadar önemliyse niye dizel almıyosun?Ses için mi? Otomatik kullanmaya alıstım artık o yuzden Dizel otomatik otomobil (DOO) diye bişi çıktı. Bi onlara bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Gecen sene 2009 model focus benzinli otomatik kiralamistim. Sehir ici 11-13 litre arasi yakiyordu. Bir daha ford ve türevlerine yaklasacagimi sanmam.. Golf'ün de bir modeli inanilmaz sorunlu, 4'deydi sanirim tam hatirlayamadim. Alanlar tamirhaneden cikmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 navyamphs said: titanguard said: Dartanian said: Madem yakıt bu kadar önemliyse niye dizel almıyosun?Ses için mi? Otomatik kullanmaya alıstım artık o yuzden Dizel otomatik otomobil (DOO) diye bişi çıktı. Bi onlara bak istersen. Parasından haberin var mı senin dizel otomatiklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Var, 2 ay önce aldım bi dene, 51 liraya. En ucuz golf benzinli otomatik (trendline yane at arabası stayle) 50 lira. O paraya astranın dizel otomatiği var. renonun çift kavrama dizel otomatiği var. Hem tavsiye diyon, hem atar yapıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tavsiye topici degil, ben golf alıcam haberiniz oslun topici +c4 oto dizel de 900-1000km gayet yapan bir aracti 07 modelde hatirladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, C4 kaç km'de? Yeni araç için yüksek tüketim değeri normaldir. Motor 10bin km civarında daha az tüketmeye başlar. Tüketim konusunda sürüş tarzı da çok önemli. Çabuk hızlanan, düzgün vites seçmeyen biriyseniz de tüketim değeriniz yüksek olur. Ben şu anda 4.7 litre ortalama ile kullanıyorum; 2 yetişkin + 1 çocuk + dolu depo. Elbette yol da bu değeri etkiliyor ama gidiş-dönüş aynı yolu kullandığım için etkisi pek olmuyor. Kafadan 'araç çok tüketiyor' demek bir yanlı bir yorum oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar