fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 şimdi yukledim bu programı da nasıl arayacam bi torrenti bu programda bir turlu bulamadım onceden bilmek mi gerekiyor indirmek için bir şeyi?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 www.suprnova.org dan örnek olarak istediğim dosyanın torrent'ini seçiyorsun programa koyuyorsun o da indirmeye başlıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hm anladım ama bulamadım orda son versiyonunu supernovada[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ne arıyorsun?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet bittornado gerçekten de süper bir program bence direk ona geç, aradığın şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama üyelik alımının açık olduğu bir anda http://www.torrentbits.org'a üye ol ve orada arat, büyük ihtimalle bulursun, hem de iyi hızlarla indirirsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar