LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 şimdi benim anlayamadığım.. paticik de internet bölümüne giriyorum.. bu mesajı yazıyorum.. sonra internet bölümünde göremiyorum (manual refresh atnaa kadar). ayarlarıda default aptım. sonra baktım. yok öyle bişi bulamadım.. 2. sorunumsa otomatik tanımlama.. mesela google da "fallout" u arattım sonra boş ken tıkladığımda bir listede fallout çıkıyo yada falling yazıcağım fallout a tamamlamaya çalışıyo. (otomatik tanımlama kapalı) bunud a çözemedim.. yardımcı olabilcek biri varsa sevinirim.. thanks in advance :P[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sp2 yükle yada kökten çözüm, mozilla kullan..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sp2 nerde?. win 98 kıullanıyorum update de bir tek sp1 vardı.. (belki de o yaptı bunu :( )[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 IN'nın sp'leriniden bahsediyosunuduzudr umarım yoksa XP'nın Sp'lerini win98'e yuklemek akıl karımıdır :) Bu arada efe Netscape 7.0 kullan kesin cozum ve kalite, okadar diyorum...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 saol "erdem" (isimleri de açık ediyoz..... hayırlısı) netscape kurmayı bende biliyorum. ben ie çalışsın istiyorum . ne öyle ie çalışmadı netscape a kaldık gibi (hani kurarım o ayrı)[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eööö Gece 3.5 da yazmısım olabiler. Ama ne o mitte falanmı calısyosunda ısımlerı acıklama olayı falan dıyosun :) Netscape kraldır. Okadar dıyorum. Gıcık IE'Nın sorunlarının bıtanesını gormedım su ana kadar. Olmassa opera kullanng mozilla kullang ce$it cok yani eheh[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 06 Ekim 2004 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 IE den çok daha fazla özelliği olan, daha hızlı, daha güvenli, daha esnek ve daha kımıl kımıl Mozillayı hala neden kullanmıyorsunuz, algılayabilmiş değilim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 adı çok kötü. bide bi yerde görmedim daha siz söylüyonuz şimdi ilk duyuşum.. gozilla vardı ama oda download programıydı die hatırlıyorum..:D neyse bi bakayım suna[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çok saçma bişiler cıktı onume moozilla yazınca?[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 düzeldildi bea!!!depolanan sayfalarının ynei sürümünü denetle olayın hiçbir zmn yapmışlar.. (kardeşim abim babam .. hangisi?). yinede cook saolun.[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar