Kspong Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bana hediye geldi, Fakat başka bir kulaklık istiyorum o yüzden satıyorum. Açtım Dinledim 1 2 gün. Tertemiz ufacık bir çizik bile yok, kutusuyla eksiksiz 650tl. Gerçekten almayı düşünen olursa dinletebilirim. Takas yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oha headphone mu bu? abo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Fiyatı 550 yaptım fiyatı düşmüş d&r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bizede böle hediye alan biri olaydı ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 mokoko said: bizede böle hediye alan biri olaydı ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 mokoko said: bizede böle hediye alan biri olaydı ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Oyle hediye mi olur ya. Ben de halleniyorum bu kulakliklara da 300-400 dolar'i aldigin seste hissediyo musun peki , bi bardak su koy desem koyar mi kulaklik onu bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Darqainu said: bi bardak su koy desem koyar mi kulaklik onu bilemiyorum :D Hahahahahahahaaha :D:D Şaka bir yana bu kulaklığı denedim.Çok çok başarılı bir kulaklık noise canceller özelliği ve bassı çok başarılı.HD ses filtresine zaten diyecek söz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Izolasyon konusunda nasil? Ayrica eq response bayagi flat mi yoksa renkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sorularda şey gibi ha şu bi reklam var ya bunun bıdıbıdısı şurdan bıdıd fln dien TTEC mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar