mightee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bir sözlük sitesinden yaklaşık 21 bin kelime indirdim, ama amacım sadece kendi telefonuma program yapıp kullanmak. şimdi sorum şu: bu yaptığım işlem illegal mi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 inciyse sorun yok ama kıstırırlar köşede ekşiyse kanzuk affetmez seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kendin kullanıcaksan bence sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sözlük dediğim, türkçe - almanca. acaba mail atıp izin istesem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kendin kullanacaksan kimse bişi diyemez. ticari amaçla kullanırsan öttürebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 telefonumdan sözlük kullanmak istiyorum amacım o. şimdi peki 21 bin kelimeyi tekrar sorgulatmam gerekiyor siteden. adamların bant genişliği zımbırtısını harcadığım için de bana laf söyleyebilirler mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kullanım şartlarında şu satırı buldum: 4. Rights and obligations of the Customer 4.2. The Customer is permitted to produce single duplicates of the contents provided on the Website exclusively for private, noncommercial purposes, in particular to download and print out these contents. sanırım bu açıklama beni koruyacak kadar yeterlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar