Sende şu imzanı değiştirsen artık korax ? :lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developerBrook[/i]
Madenci_MV, 28 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar hadi bakalım zihinlerinizi biraz dolduralım Ultima online oyununda yenilik olarak hayal gücünüzle neler yapabilirsiniz.Yaratıcılık yapalım biraz ilginç fikirleri olanlar buraya yazsın olmayanlara :) HEDE HÖDÖ.. :)
madenci efendi yaratıcılık yapmaya önce isim bulmaktan başlasan, sağdan soldan araklayacağına lol
WENDİGO hede hödö araklama yapanlara söle onu bu benim 6 yıllık nikim asdasdsa[signature][hline]Madenci Grand master BS
Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz
wendigocan detect kolpa skilini gmlemiş birisidir hemen yakalar[signature][hline]GrandmasterHamburger DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
pozitiff, 28 Eylül 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
herkes uo için yenilikçi fikirlerini buraya yazsın bence.. becerebilen developerlerde yapsın kullansın..
ben şu an çok geniş kapsamlı bir çiftçilik sistemi üzerinde çalışıyorum.. aynı ev gibi tarlalar satılıcak tarlalara reg filan ekilcek.. buğday , pamuk filan filan.. birde food büyüsünü kaldırıcam.. yemek öyle pek bulunamıcak adam tarladan toplanan buğdayı değirmenlerde öğütücek hamur yapçak filan filan basit bi food menüsü yapıcam kek filan yapılcak öle bi projem var ama daha üstünde çalışıyorum.. tamamlayınca dağatıcam inşş..
Ben Bir sitede buldum üzerinde biraz oynama yapıp dahada geliştirmeyi düşünüyorum...Reglerle sınırlı kalmak istemiyorum sadece tarla olarak değil Saksılarada ektirmeyi düşünüyorum ve ilaçlama sistemide düşünüyorum bitki hasta bitkide ot var böcek var kıl var yün var gibi düşünüyorum bitirdiğimde sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım
Öne çıkan mesajlar
Brook
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş
Madenci_MV
WENDİGO hede hödö araklama yapanlara söle onu bu benim 6 yıllık nikim asdasdsa[signature][hline]Madenci Grand master BS
Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz
FATAL WAR FOREVER
Sosyal ağlarda paylaş
DynamicK
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş
Kerhuzad
Sosyal ağlarda paylaş
postaci
Ben Bir sitede buldum üzerinde biraz oynama yapıp dahada geliştirmeyi düşünüyorum...Reglerle sınırlı kalmak istemiyorum sadece tarla olarak değil Saksılarada ektirmeyi düşünüyorum ve ilaçlama sistemide düşünüyorum bitki hasta bitkide ot var böcek var kıl var yün var gibi düşünüyorum bitirdiğimde sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım
Sosyal ağlarda paylaş