Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bence simdiye kadar almayanlar Elemental'a hic bulasmayip yakinda cikacak olan Fallen Enchantress'i denemeli. Ama tabii oyun turn-based ve bu baslikta pek isi yok. Benim son senelerde cikan en sevdigim rts Company of Heroes. Ama Dawn of War 2'yi de cok severim. Gerci Oldun bu oyunlari kaynak toplamali oyun olarak gormeyebilir, ama aslinda onlarda da nokta ele gecirerek kaynak toplaniyor. Men of War serisinden de Assault Squad'i tavsiye ederim. Ozellikle co-op oynamak cok zevkli oluyor. Serinin diger oyunlari Assault Squad kadar iyi degil, mesela Vietnam'dan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oynadığın rts ler arasında total annihilationı göremedim ve üzüldüm senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 rts için basit ama eğlenceli bir örnek : ruse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar