Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

razer blackwidow ultimate

Lauranas

Öne çıkan mesajlar

mart ayindan beri falan kullaniyorum. Board mekanik cherry mx blue switchleri kullandigi icin hayli sesli, rubber dome klavyelerden sonra aliskin olmayan insanlar icin cok sesli geliyor. Bana devamli daktiloya bu kadar para verilir mi tarzinda yorumlarla geliyorlar. Birisinin yakininda uyudugu,calistigi vb. durumlar icin rahatsiz edici oldugunu itiraf etmek lazim.

Bunun disinda tek basina bi insan icin bence kulak oksayici bir sesi var. tactile feedback cok iyi. malzeme kalitesi cok iyi.

bunun disinda ozellikle sormak istedigin soru yoksa bi kac ince mevzu disinda kayda deger bisey de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ses olayını ozellıkle youtube uzerınden tecrube ettım baya, benım ıcın sorun yok klavyenın seslı olması hosuma gıder. yan odada uyuyanları rahatsız etmedıkce sorun yok :) uzun suredır logıtech kullanıyorum, razer deathadder v2 aldıktan sonra kalıtesıne hayran kaldım klavyelerınde de aynı basarıyı sagladıklarını dusunuyorum. cok ses dısında bı eksısı yok sanırım oda cevredekı ınsanlar ıcın olur. bunu almassam logıtech g19 dusunuyorum bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

fonksıyon tuslarının kullanımı sorucaktım unuttum:D ayrı bır multımedya bolumu olmaması rahatsızlık verıyormu cunku ses acma kapama falan ıcın sanırım fonsıyon tusuna basıp f tuslarını kullanıyoruz, bu bır rahatsızlık verıyormu? bırde macro kaydetme olayı nasıl logıtech g serısı kadar kolay ayarlıyabılıyormuyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

das keyboard ile blackwidow ayni. das keyboard un farki hayli pahali, bir de turkiyeye getirtmeye calisiyorsaniz pahasinin ustune bir de izdirabi var.

silent versiyonu brown switch kullaniyor digerleri blue switch.
razer in switchlerinin genel olarak gordugum tum cherry ler icerisinde en iyi switchlere sahip oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.

diger guzel alternatif de getirtilebiliyorsa
filco majestouch.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanım amaçlarını bilmiyorum ama ben şu anda logitech g510 kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim.

Üzerindeki mikrofon ve ses girişleri sayesinde bilgisayarından hoparlörleri sökmeden rahatlıkla kulaklığını takıp kullanabiliyorsun ve gene tuşlar sayesinde mikrofon veya kulaklık sesini kapayıp açabiliyorsun.

Game mode switchi sayesinde oyundayken windows tuşuna basıp sıkıntılı durumlar olmasını engelliyor. 18 G tuşu var ve 3 profil veriyor yani 54 farklı macro yapabilirsin.

Ekranı sayesinde teamspeak/ventrilo vs kullanan biriysen o anda kimin konuştuğunu oyun içinde bir overlay ihtiyacı duymadan görebilirsin.

Razerla ilgili bilgim yok ama genede bahsedeyim dedim kendi klavyemden :) Verdiğim linkteki klavyede yeni alacağım klavye olucak büyük ihtimalle. 3. bir klavye ihtiyacım var B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

ayrı bır multımedya bolumu olmaması rahatsızlık verıyormu cunku ses acma kapama falan ıcın sanırım fonsıyon tusuna basıp f tuslarını kullanıyoruz, bu bır rahatsızlık verıyormu? bırde macro kaydetme olayı nasıl logıtech g serısı kadar kolay ayarlıyabılıyormuyuz?

mmorpg oynamadigim icin ve genelde cok fazla complex fonksiyona ihtiyacim olmadigi icin o konuda cok yardimci yorum yapamam ama g15 ile kiyaslarsak arayuzun daha rahat oldugunu, ve on-the-fly macro larin kolaylikla kaydedildigini soyleyebilirim.

Multimedia fonksiyonlar icin ise en cok dedicated mute tusunu ozledim sanirim ama daha az tusu kullanmasi sanirim daha rahat oluyor alan genislemedigi icin. FN tusu kullanmak oyle notebook seviyesinde izdirap degil, hatta guzel bile bir cozum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

razer'i sanalmarketım den almayı dusunuyorum. baska onerebılecegın bı sıte varmı kargosu hızlı olan ?

Yanlış hatırlamıyorsam sanal marketimden geçen birisi bi oyun aldı 1 aya yollamadılar adam gidip kendisi başka yerden aldı felan kesinlikle başka alternatif ara derim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de suanda logıtech g510 var hedıye olarak gelmıstı :) ama yenı makıne toplıycam eskısını baska bıyerde kullanıcam o yuzden yenı bı klavye lazım yanı makıne ıcın :) ekrana pek bakmıyorum o yuzden g19 dan vazgectım cok da gereklı degıl bence. macro tuslarnın rahat olması onemlı cok sık kullanıyorum artı mekanık klavye keyfı sesı olsun, tus basımında kı hıssıyat olsun baya keyıflı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun araci ile degil , dagitimci ile alakasi vardir her urunde ayni olacak diye bir kaide yok.
Sanalmarketim gayet guvenilir ve hizli calisan bi firma. razer urunlerinin de tedariginde bi sikinti oldugunu dusunmuyorum ben. firebal.net e de bakip fiyat karsilastirmak gerek tabii. Bayram indirimleri vardi en son.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...