Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul avrupa yakası ev arkadaşı arayan ?

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

cabot said:

Ben bu tanımlara uyuyorum ama kararsızım birini almaya yanıma.

abi ben de böyleyim
bir arkadaş çok iyi olur aslında ekonomik açıdan benim için
oturduğum evde bir oda bomboş duruyor neredeyse ama karanlık ve penceresiz bir oda ve ben bunun dışında salonu tamamen odam olarak kullanıyorum oda dediğim yere sadece yatmaya gidiyorum falan fişman....şimdi bir arkadaş almak istesem eve dair devrimsel değişiklikler yapmam gerekecek ve pek hoşuma gitmiyor bu fikir biraz uzun düşününce8-) diyorum sonra az yemeye devam yalnızlık iyidir..

ama sıkışırsan (@nutella) 2-3 gece bir yerde kalman gerekirse beklerim samimi bir şekilde =) beşiktaş'tayım.
Sosyal ağlarda paylaş

araya yazdım sonra mantıklı sebeplerle vazgeçtim
şimdi çok mutluyum

yalnız deprem fobim var ve zemin kattayım diye ödüm kopuyor asdas
burası kayalık bişey olmaz demişlerdi kiralamadan önce o yüzden içim rahattı ama yeni başladı şimdi çünkü mantığıma göre apartmanın en altta kalacak 2.dairesindeyim çünkü bir tarafı boş ve ben o boş tarafa bakan köşeyim. Yandaki apartman ittirirmiş depremde eueueu gel de kafayı yeme.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

cabot said:

Ben bu tanımlara uyuyorum ama kararsızım birini almaya yanıma.

abi ben de böyleyim
bir arkadaş çok iyi olur aslında ekonomik açıdan benim için
oturduğum evde bir oda bomboş duruyor neredeyse ama karanlık ve penceresiz bir oda ve ben bunun dışında salonu tamamen odam olarak kullanıyorum oda dediğim yere sadece yatmaya gidiyorum falan fişman....şimdi bir arkadaş almak istesem eve dair devrimsel değişiklikler yapmam gerekecek ve pek hoşuma gitmiyor bu fikir biraz uzun düşününce8-) diyorum sonra az yemeye devam yalnızlık iyidir..

ama sıkışırsan (@nutella) 2-3 gece bir yerde kalman gerekirse beklerim samimi bir şekilde =) beşiktaş'tayım.

Benimde durum aynı.Bir odam boş gayet düzgün de oda.hatta yatak ve masa var odada.gelen sadece dolap bulsa yeter. Ama alıştım yalnızlıa cok rahatım alcagım paraya degcek mi bilmiorm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...