Anelor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Selam :) Ya ben şimdi yeni bi karakter açıcam bi serverda ve serverdan beklediğim özellikler şunlar; alliance ve horde üyeleri karşılaştıkları zaman direk birbirlerine hostile olmaları horde karakterimle alliance yanıma geldiğinde aynı bölgede kardeş kardeş quest yapmak istemiyorum benden yüksek level adam görünce hass diye kaçmak vs bu tür aksiyonlar istiyorum. mümkünse dungeon finder raid finder zart finder zurt finder istemiyorum zul'farrak a gideceksem o çölü geçmek kapısına dayanmak o yolda aksiyonlar maceralar yaşamak istiyorum. bu gibi istekler için RP serverlarına mı girmem gerekiyor yoksa PVP mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kendi kendine işkence arıyorsun. Daha dün dark portaldan geçmek için gittim 2 tane şerefsiz alliance kapıdan ben kaçana kadar reskill manyağı yaptılar kudurdum resmen. Düşük levellerle uğraşanlara gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 pvp serverlarına girmem mi lazım bu işkence için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Yani ben Twisting Nether'dayım beklerim yani yeni başladım kasma aşamasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Twisted nether iyi diolar bende açtım bi tane rogue orda kasmaya başladım ne kadar ilerlerim ama bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ole bir server yok artik, world pvp diyede bisi kalmadi vanilladaydi o bikac formule bakar pvp serverda karsidaki adamin leveli cok dusuk -> reskill cek karsidaki adamin leveli esit, geari ayni gibi -> bulasmadan kardes kardes gecinin Karsidaki adamin leveli esit, geari dusuk/pve gear -> bi yokla yetemicek gibiysen arazi ol PvP serverla PvE nin arasindaki tek fark su anda level kasarken max lvl birinin gelip eglence icin sizi farmlamasi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 twisting nether da blood elf mage açtım bakalım Eliarath isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Llyonda ulaşırsın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Populasyonu yüksek bir pvp serverda açacaksın, illa ki aksiyon gelir bulur seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 wowda pvp mi kaldı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bence wowprogressden Horde / Ally oranına bakıp az olan tarafta karakter aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ESKİDEN PVP Mİ VARDI O DARK PORTALIN ORALAR ÖÖÖÖYLE OTLAKTI HEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar