manve Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Merhabalar, USPS ile cok onemli bir belge bekliyorum, takip sisteminde istanbula geldigi yaziyor. Bayram muhabbetine tatil falan oluyorlar mi bu gumrukteki arkadaslar? Persembeye kadar muhakkak elime ulasmasi lazim hatta gerekirse ben gidip istanbuldan falan da alabilirim, bi de bu uyusuk PTT'nin Canakkale'ye dagitim yapmasini beklememek icin. Simdi ben bu belgenin akibetini nereden ogrenebilirim? Telefon acayim dedim ama kime nereye acacagimi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bayramdan sonra gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Normal şartlarda haftaya pazartesiden önce eline ulaşmaması lazım anlattığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 önemli belgeyse direk ups le falan getirtseydin keşke , onlar gümrük vs işlerini kendileri halledip kapına kadar getiriyorlar ptt le falan uğraşmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 malak heriflere demistim iste fedex ile falan gonderin diye ama uspsin tarih garantili bir gonderim sekli var diye onla gondermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 0 212 565 14 00 burdan düşürebilirsen durumunu öğrenebilirsin. Çok büyük ihtimalle perşembe günü dahil İstanbul Topkapı'da olacak paketin. Çanakkaleye gelecek hafta pazartesi gelse bile sana cuma ulaşabilir. ptt kargo bu güven olmaz. Hele yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ariyorum da operator 1 saattir mesgul silkecem simdi gidip kendine gelecek. Peki ben carsamba gitsem elden teslim alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 eline tebligat gelmeden elden vermiyorlar diye biliyorum. e gümrüğe takılıp tebligat da göndermeyeceklerine göre(koli değil), sağı solu ısrarla arayıp öğrenmeye kasacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 takip no falan varsa olur belki bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar