Serkanow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ankarada Ultima cdsi satan yer bilen warmı ?? Bilgisayarıma format atcam uo cdsi lazım satan yer bilen warsa pls yazsın[hline]Cs suxx uo rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ayrancıda güvenliin üstünde bi tane war ordan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ordan almaa gittim adamda bulamadı game city'yi dion heralde ??[hline]Cs suxx uo rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 orayı diodum :P geçen wardı walla ama istersen getirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 istedim daa getirmedi[hline]Cs suxx uo rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ııııı o zmn beklicen :P walla ben ordan almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehehe oke Başka Yer Bilen Warmııııııı[hline]Cs suxx uo rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Al istersen internetten indir istedigin Uo'yu. UO TD (2d) Download Link [Calismiyor] UO LBR (3d) Download Link1 [Calismiyor] UO LBR (3d) Download Link2 [Calisiyor] Not: Calismayan linkleride koydum, bazen aktif olabiliyorlar.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bunlarda diger linkler.. UO : The Third Dawn Download Link [Calismiyor] UO : The Second Age Download Link [Calismiyor] Not: Calismayan linkleride koydum, bazen aktif olabiliyorlar. Bunlarin disinda iMesh , Kazaa gibi paylasim programlarindan da bulabilirsin..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 LBR'yi çektik de neye yaradı sanki... CRC hataları veriyor yani güvenilir değil.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 getright gibi baglanti kesildiginde kaldigi yerden devam eden download programlari kullanirsan daha saglikli download edersin dosyayi ve benzeri crc hatasi almazsin.. bende indirdim ve su anda kullaniyorum lbr'yi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Flashget'le çekmiştim kardeş, sağol önerin için yine de, kastettiğim şey installer'ın normal dosyalarındaki CRC hatalarıydı, .zip'inkiler değil. :][hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 [Bu mesaj Deedstyger tarafından 23 May 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar