pnoise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 amerikadan apple storedan ipad 2 16 gb wi-fi / 3g alındı bana. şimdi ben burada 3g sini kullanmak için ne yapabilirim. kullanabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 tr'ye girince pasaport kaydı yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 illa gümrüğe gitmek şart mı yoksa ben buradan biyerden de yaptırabilir miyim turkcellden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Türksel ekstralardan yapıyorsun 5 TL ve 2 yıl içinde kayıt yaptırmamış son 6 (3 de olabilir tam bilmioyrm ) ay içinde giriş yapmış bir pasaport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 illa alan kisi ve o ulkeye girip cikmis olmak mi lazim. bana simdi 4s gelicek. ama alan arkadas gelmicek. bende 3 senedir amerikaya cikmadim, napcaz simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gereken tek şey son 1 ay içerisinde pasaportta türkiyeye giriş damgası olması ve o pasaporta son 2 sene içinde başka bir cihazın işlenmemiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar