Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 uk said: Mirage said: Şu anda hayır. Aslında üç beş satırlık değişiklik yaparak Java 6 ile derlenebilir. Proje büyük bir kitleye hitap etmeyi amaçlamadığı için deneysel olarak Java 7 ile başladık. Mac OS X'e OpenJDK 7 yüklenmiyor mu? java 7 de gelen hangi özelliği kullandınız ki ? yani deneysellik java versiyonuyla olmaz sanki.. Multi catch, Resource kapatma, String switch, Diamond operator vs Edit: Deneysel derken, bizim program deneysel birseyler yaptigi icin Java 7 kullanalim demedik. Java 7'yi kurcalayip ne var ne yok ögrenme amaci vardi daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mirage said: Şu anda hayır. Aslında üç beş satırlık değişiklik yaparak Java 6 ile derlenebilir. Proje büyük bir kitleye hitap etmeyi amaçlamadığı için deneysel olarak Java 7 ile başladık. Mac OS X'e OpenJDK 7 yüklenmiyor mu? Sikinti cikariyor ama illa yuklenir bir sekilde, benimkisi meraktan zaten. Java 7 secmekle gayet iyi yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Normal 1.0 sürümü için yapmayı düşündüğüm değişiklikler: GUI için: * Drag & drop ile dosya seçilebilecek * Konfigurasyon penceresi eklenecek * Dosya/klasör seçildiği anda düzenlemeye başlamadan önce türetilen dizi/film isimleri ve taşınacak yerler önceden bir tablo ile gösterilecek. Düzenleme başlatılmadan bu değerler tablo üzerinden değiştiribilecek. * Her dosya için ayrı olan progress monitörü popup yerine doğrudan tablo içinde gösterilecek (mümkünse) * Ek olarak bütün süreci gösteren bir progress monitör olacak Müzikler düzenlemesi: * Şu an için sadece MP3'ler düzenlenebiliyor, o da ID3 tagları varsa. MP3 ve zibil müzik türünü düzenleyebilen bir çok program olduğu için müzik işini tamamen bırakıp sırf dizi/film ile devam etmeyi planlıyorum. Cover ve artwork: * SpiderS_Danger sağolsun dizi ve filmler için artwork indiren bir eklenti yazdı. Şu anki versiyonda yok. İlerde koyarsak bir yandan arşivler extract edilirken multi-threading ile indirilebilir bunlar. Ama XBMC ve Plex gibi media server'lar bu işi zaten yaptığı için yorunlu olmazan bär şey bence Takıma GUI (Java Swing) üzerinde çalışmak için bir kişi daha arıyorum. İlgilenenler direk burdan ya da özel mesajdan mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Openjdk 7 icin port olayi tam bitmemis, checkout edip compile ettim, NIO2 icin native impl. mevcut degil macos da. Basligi daha fazla mesgul etmiyeyim, basarilarinizin devamini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar