StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 İcewind Dale 2 oyununu 60 hz görüntü ile oynayabiliyorum. Masaüstü ve diğer bütün oyunlarda 85. Önceden İce2'de de normaldi ama bir anda 60 oldu ve bir daha düzelmedi.Bir türlü düzeltemedim.Gözlerimi çok yoruyor.Ne yapabilirim.?
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Detonator kullanıyorsan görüntü özelliklerde gelişmişte var ayarları (sanırım detonator 4x.xx serisi ve sonrasında). OpenGL bölümünde Overdrive mı öyle bir şey. Eğer işletim sistemin 2000 ya da XP ise refresh rate fixer programlarını da kullanabilirsiniz. guru3d.com 'a bakabilirsin orda var. en bilineni nvrt denen program. not: Bunları denemeden önce v-sync'i kapatmayı dene açıksa. Alakası olcağını sanmıyorum gerçi.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Selamlar; Eğer WinXP Service Pack 1 ile kullanıyorsan v sync kapamak işe yarıyor. 60 Hertz sınırı kalkıyor.[hline]HeadShot..!
Öne çıkan mesajlar