StJoe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Birkaç RL arkadaş Lancelot Thidrankinin tadini çıkardık ve kaydettik.. umarım sizde izlerken eğlenirsiniz. http://www.rpgfilms.net/nuke/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=89 [signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) [Bu mesaj BlackRose tarafından 01 Ekim 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yüklemiyor???? [signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Ekim 2004 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hoş movie olmuş thidraki için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 evet hoş olmuş mehter remix e bayıldım müzik seçimleri çok iyi :D ama şöyle bir durum var, kayıt sesi yüksek tutulmuş sanırım o yüzden cızırtılı geliyo ses kıssam da, onun dışında video eğlenceli :) hele mehter ve eşliğinde süper[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ehe azönce izledim çokgüzel olmuş tebrikler :) Bende lancelotta oynuyorum,ben lvl 50 olunca benide alırsınız artık aranıza[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 benim enchantress Kebap lvl 33 oldu botum Kokorec 31 oldu[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Çok komik :) hosh olmuş[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Güzel olmus :-)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar